Chceme navázat na úspěšný podzim, zní ze Mšeckých Žehrovic

0

Jedenáct výher, dvě remízy, podzimní neporazitelnost a logicky první místo. To je vizitka Mšeckých Žehrovic, jejichž trenéra Jana Zíku jsme vyzpovídali ohledně hodnocení zimní přípravy.

SK Mšecké Žehrovice

 

Za pár dní to zase začne, konečně! Ligové trávníky si dají oddych kvůli repre pauze a do hry vstoupí okresní pažity. Před začátkem jarní části jsme oslovili jednotlivé aktéry všech klubů okresního přeboru s dotazem na zimní přípravu a na případný pohyb v kádru. Jako prvního jsme vyzpovídali trenéra aktuálně prvního celku.

 

Aktuálně první celek tabulky trénoval jednou týdně na umělé trávě v Rynholci a sehrál dva přátelské zápasy z původních pěti naplánovaných, ze kterých sešlo kvůli nemoci některých hráčů, stejně jako z plánovaného soustředění. S Hrdlívem (okresní přebor Kladno) se rozešli žehrovičtí fotbalisté smírně (3:3) a ve druhém přátelském utkáni si připsali porážku proti rakovnickému Tatranu (1:6).

 

V kádru nenastal zatím žádný pohyb směrem ven ani dovnitř. Zda se podaří přivést nějakou "last minute" posilu, to je ve hvězdách. Každopádně cíl podzimního krále pro jarní část je jasný. „Chceme navázat na úspěšný podzim. Předváděli jsme dobré výkony, ale pořád je na čem pracovat a co zlepšovat. Soutěž bychom chtěli vyhrát, ale víme, že každý zápas bude těžký,“ uvědomuje si trenér Jan Zíka.

 

První utkání odehrají Mšecké Žehrovice v domácím prostředí, ve kterém přivítají v sobotu od 10:00 hod. Spartu Řevničov.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou