FOTO: Tachov vydřel na Chlumčanech postup. Neměl to však snadné

0

Tachované zajížděli na zápas třetího kola Poháru PKFS na plzeňskou Doubravku, kde je čekal tým z Chlumčan. Ten v 1.A třídě patří do horní části tabulky, ve které se možná zapojí o postupové boje. A že hrají Chlumčany kvalitní fotbal, o tom se hosté z Tachova brzy přesvědčili.

Vše podstatné se odehrálo v prvním poločase, kdy padlo všech pět branek. I když to zprvu vypadalo na dominanci Tachova, za které se po dvaceti minutách hry prosadili Vojtěch Mráz a Šimon Kapolka. Jenže "domácí" přišli s rychlou odpovědí, a tou byla branka Dominika Štolleho, který o deset minut vsítil podruhé. Mezi jeho zásahy se však vtlačil zkušený Lukáš Hudec a poločasová pauza byla ve znamení jednobrankového vedení Tachova. A jelikož se ve druhém dějství k žádnému gólu ani jeden z týmů nedostal, mohli slavit tachované kýžený postup mezi nejlepší osmičku.

 

TJ Keramika Chlumčany - FK Tachov 2:3 (2:3)

Střelci: 28., 38. Dominik Štolle - 22. Vojtěch Mráz, 25. Šimon Kapolka, 32. Lukáš Hudec 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou