Tip experta: Michal Laštovica věří v páteční dohrávce ve výhru Pohledce v Počítkách

0

Jako experta pro dohrávané 16. kolo okresního přeboru jsem oslovil trenéra Pohledce Michala Laštovicu. Celou svoji kariéru spojil s fotbalovým Pohledcem. Jako trenér nejdříve vedl dorostenecký tým, se kterým vybojoval titul přeborníka okresu Žďár nad Sázavou. Dveře k mužům mu otevřel trenér Milan Boušek, který si ho vytáhl z dorostu. Nejdříve mu dělal asistenta a po jeho odchodu převzal muže jako hlavní trenér. Několik sezon hrálo mužstvo Pohledce  na špici III. Třídy, ale vytoužený postup jim vždy utekl mezi prsty. „Až v minulé sezoně se nám podařilo konečně postoupit do okresního přeboru,“ říká Michal Laštovica.

 Křižanov - Svratka, Tip1

Křižanov konečně na jaře vyhrál a mělo by mu to v tomto zápase pomoci. Svratka v posledních zápasech naplno bodovala. Může se spolehnout na gólmana Sáblíka, který podává stabilní výkony. Na druhou stranu jí bude chybět Štěpánek, který v minulém zápase obdržel červenou kartu. Domácí tým, který diriguje zkušený Aleš Burian doma zvítězí.

 

 

Nová Ves B - Hamry, Tip2

Rezervu Nové Vsi jsem viděl v posledních dvou zápasech. V každém zápase nastoupila v jiném složení. Vzhledem k tomu, že A tým hraje až v sobotu, je pravděpodobné, že se některý hráč z A týmu na hřišti objeví. Nicméně síla Hamrů je velká a jejich hráči by si svojí zkušeností a herní vyspělostí měli s rezervou Vsi poradit. Zábranský se Zedníčkem jsou v této soutěži stále rozdíloví hráči.

 

R. Svratka - O. Bítýška, Tip1

Radešínka mě ve vzájemném zápase úplně nepřesvědčila, že je lídrem soutěže. Ovšem dokáže zápasy i přes nepřesvědčivý herní projev vyhrávat. Mužstvo si věří. Osobně jsem zvědavý, zda se konečně střelecky prosadí Ivoš Plhal, kterého dobře znám a střelecké procitnutí mu přeji. Snad mu pomůže branka za rezervu Radešínky. Domácí tým potvrdí, že dokáže zápasy zlomit na svoji stranu.

 

 Bory - Nedvědice, Tip1

Ze čtyř mužstev, se kterými jsme na jaře hráli, byly Bory nejlepší. Překvapila mě jejich jasná porážka v Rozsochách. Bory se vrátí na vítěznou vlnu a porazí Nedvědici vyšším rozdílem.

 

Počítky - Pohledec, Tip2

Byl bych špatným trenérem, kdybych nevěřil svému týmu. Bude to ovšem těžký zápas. Musíme se vypořádat s určitými situacemi, ale nechci být před zápasem více konkrétní. Počítky se opírají o zkušené hráče Odehnala, Šustra, Kmenta, Schneidera. Doma hrají nátlakový fotbal, spoléhají na standardní situace. Na to se musíme dobře připravit.

 

 

D. Rožínka - Bohdalov, Tip 2

Rožínka je zatím naším přímým konkurentem v boji o záchranu. Mají mladý tým, který má budoucnost. Zkušenosti, které chybějí domácímu týmu, mužstvo Bohdalova má. Věřím, že v zápase se nezrodí překvapení a zkušenost vyhraje nad domácím zaujetím a bojovností.

 

 

Bobrová - Rozsochy, Tip0

Bobrová šla na jaře nahoru. Začala bodovat, výborně jim chytá gólman Uhlíř. Ostrostřelec Rozsoch Bureš zachrání svému týmu bod.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou