Aktivním uživatelům fotbalunas.cz rozdělujeme ceny za listopad!

0

 

Děkujeme všem uživatelům, kteří na našem webu aktivně i v průběhu fotbalového podzimu přispívali a pomáhali tak vytvářet to nejsledovanější místo, které amatérský fotbal v České republice má! I za listopad jsou pro aktivní uživatele fotbalunas.cz nachystány ceny v podobě voucherů od Pivovary Lobkowicz a předplatného internetové televize Telly! Nezapomeňte že stále přijímáme vaše tipy na jedenáctky podzimu!

MĚSÍČNÍ SOUTĚŽ S TELLY PRO UŽIVATELE ZASÍLAJÍCÍ OBSAH

Na tři kliknutí máte jako registrovaný uživatel na fotbalunas.cz možnost všechny informace, jako jsou fotky z utkání, reportáže nebo třeba vaše hodnocení zápasů, jednoduše sdílet s fanoušky fotbalu. Jak jsme avizovali, evidujeme všechny uživatele, kteří přispějí na fotbalunas.cz k některému zápasu, a to hned hned v několika soutěžních kategoriích. Každý měsíc vylosujeme tři výherce atraktivní ceny od Telly - a to v podobě ročního předplatného internetové televize Telly

 

SOUTĚŽNÍ KATEGORIE

Platí jednoduché pravidlo, díky kterému svojí šanci na výhru můžete snadno znásobit. Fotogalerie nebo další obsah můžete poslat z libovolného množství zápasů, které se v daném měsíci hrají kdekoliv po celé ČR. Nemusíte se tak omezovat jen na zápasy vašeho týmu. A v jakých kategoriích se můžete zapojit do soutěže?

 

Kategorie č. 1)   Pošlete na fotbalunas.cz jako registrovaný uživatel fotogalerii k zápasu 

Kategorie č. 2)   Pošlete reportáž ze zápasu 

Kategorie č. 3)   Pošlete ohlas k zápasu + Kategorie č. 4) Ohodnoťte na fotbalunas.cz jednotlivé zápasy 

 

VÝHERCI ZA MĚSÍC LISTOPAD

Kategorie č. 1: ŠTEFAN FERENCZ (fotogalerie k zápasu

Kategorie č. 2:  VLADISLAV BURDA (reportáž ze zápasu)

Kategorie č. 3:  RADIM FIŠER (ohlas k utkání)

 

 

AKCE PRO ČTENÁŘE FOTBALUNAS.CZ - SLEVA NA TELLY

Pro čtenáře fotbalunas.cz si v Telly nachystali exkluzivní slevu ve výši 20 % - tak ji neváhejte uplatnit ZDE.

 

MĚSÍČNÍ SOUTĚŽ S TIPOVAČKOU

Vždy od úterý mohou uživatelé fotbalunas.cz tipovat výsledky nadcházejícího kola. Některým tipérům se dokonce povede odhadnout celé kolo určité soutěže bez jediného zaváhání. A právě takové odměňujeme. Každý, kdo v daném měsíci odešle bezchybný expert tip, se dostává do měsíčního slosování o voucher k odběru zboží z e-shopu Pivovarů Lobkowicz v hodnotě 1500 Kč

   

Výherce za listopad:  Tomáš Šenk

 

Prosíme výherce, ať se nám ozvou z mailu, pod kterým jsou registrováni na webu fotbalunas.cz.

 

Za měsíc říjen vyhráli ceny od Telly: Jaromír Vyroubal, Martin Homola, Josef Bartošek. Cena od Pivovary Lobkowicz: Jiří Klik.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou