HVĚZDY V PRALESE: Jan Rajnoch nastoupil ve III. třídě

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Václav Kadlec to nezabalil a i přes zdravotní ppotíže zkouší znovu prorazit. Podzim strávil ve Viktorii Žižkov v ČFL, a protože nebyl zcela fit, byl spíše střídajícím hráčem. Proti Zápům tak naskočil v 76. minutě. Branku vstřelil na podzim jednu, v září rozhodl o výhře svého týmu na půdě Chlumce. 

 

Lukáš Magera (39 let, v lize hrál za Baník či Mladou Boleslav, v Anglii hájil barvy Swindon Town) dal o víkendu gól za své Mcely do sítě Poděbrad B. To Petr Dolejš (ex Budějovice, Jihlava či Teplice) stále hraje na vysoké úrovni, a to v MSFL. Velkému Meziříčí pomohl k remíze na půdě Frýdku-Místku. 

 

V MSFL hraje také Adam Varadi, ale Frýdlantu tentokrát k bodovému zisku nepomohl. Neprosadil se Emil Rilke (39 let, v kariéře hrál za Teplice, Liberec, Hansu Rostock, Žilinu či Kluž). Nyní si jeho služeb považují v Brné (KP Ústecký kraj).

 

Do statistik se nezapsal ani Jan Rajnoch (III. třída, Jíloviště B) nebo Martin Doležal (Svratka, KP Jihomoravský kraj.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou