Jaké byly největší debakly podzimu? Hned čtyři střelci se dělí o sezónní rekord

0

Jedině na fotbalunas.cz jste mohli po každém hracím kole sledovat v průběhu podzimní části sezóny ty nejzajímavější statistiky. Můžeme vám tak nabídnout i unikátní souhrn toho nejzajímavějšího, tentokrát se podíváme například na největší debakly podzimu. Třicetigólová hranice odolala, překoná ji některý z týmů na jaře?

TOP 5 DEBAKLŮ PODZIMU:

1.    FK ROBSTAV Přeštice B - TJ Keramika Chlumčany 0:27 (I.A Plzeňský kraj)

2.    FK Rašovice - Tatran Klášterecká Jeseň 23:0 (OP Chomutov)

3.    TJ Břidličná B - Sokol Razová 21:1 (III. třída Bruntál)

4.    FK Chlumčany - FK Novosedlice 20:1 (1.B třída sk. B Ústecký kraj)

5.    Baník Březenecká Chomutov - 1.SK Jirkov 20:0  (OP Chomutov)

 

PŘESTŘELKA PODZIMU 

Struhařov B - Nesperská Lhota 16:6 (IV. třída Benešov) - Po půli bylo hotovo, domácí vedli 9:1. Druhý poločas pořádaly ale oba celky ve svých obranách den otevřených dveří a konečné skóre 16:6 se vidí skutečně málokdy.

 

NÁVŠTĚVA PODZIMU

985 DIVÁKŮ – DIVIZE F

V Krnově první kolo proti Olympii Bruntál táhlo. Podle zápisu přilákalo bezmála tisíc fandů! Domácí ale padli 0:1

 

819 DIVÁKŮ V KP

Spartak Police se utkal v královehradeckém krajském přeboru s Vysokou nad Labem. Z utkání jsme nabídli podrobnou reportáž i s ohlasy. A podle zápisu přihlíželo zápasu více než 800 diváků!

 

 

NEJVÍCE BRANEK V JEDNOM ZÁPASE - 10

 

Desetigólový zápas zaznamenali na podzim hned čtyři hráči. JAN PAVLÍK z Přeštic se desetkrát prosadil do sítě Ptenína. LUKÁŠ KUNA pomohl k debaklu Hranic B, za Kynžvart v utkání taktéž nasázel hned deset gólů! ONDŘEJ ŠTĚPÁN z Miskovic se desetigólovou měrou zasloužil ve IV. třídě Kutné Hory o výhru 14:2. A tento obdivuhodný výkon se povedl i JINDŘICHU KORDÍKOVI z týmu Českého Krumlova B. V okresním přeboru nasázel 10 gólů Vyššímu Brodu (celkové skóre 17:0).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou