PERLIČKY PODZIMU: Vendeta za napálení míče do kočárku nebo najatí (ne)fotbalisté

0

Fotbalový podzim sezóny 2022/2023 se uzavřel, před námi je dlouhá zimní pauza. My vám ale toto období vyplníme například nejlepšími sestavami podzimu jednotlivých soutěží (stále přijímáme vaše tipy!), přehledem nejlepším střelců České republiky nebo nejtrestanějších hráčů. Začínáme ale pohledem na zajímavé, nevšední momenty, které uplynulé měsíce přinesly.

Hrát dál budeme, ale vystřídejte pomezního! A tak se stalo

Utkání 2. kola III. třídy Třebíč mezi SK Slavice - TJ Sokol Šebkovice kromě výsledku 4:2 nabídlo i netradiční střídání asistentů rozhodčích.

 

Kluci, kašleme na to, pojďte. Trenér odvolal své svěřence v závěru utkání ze hřiště Duel mezi FC Ptení a FC Hvozd v prostějovské III. třídě zůstal nedohrán. Se slovy "Kašleme na to," odvolal své hráče z trávníků hvozdský trenér.  

 

Neuvěřitelný příběh za debaklem sezóny 0:27. Nastoupili nefotbalisté za pětistovku?

Přeštice B si kvůli bizarním okolnostem ještě před definitivním odstoupením ze soutěže stihly uříznout pořádnou ostudu.

 

Nastoupil načerno, ale byl odhalen. Jeho tým pak odmítl v duelu pokračovat

Břeclavská III. třída přinesla bizarní situaci. Utkání mezi Diváky a Pouzdřany se nedohrálo, o poločase se totiž přišlo na to, že domácí využili pro zápas hráče neregistrovaného ve svém klubu.

 

Miroslav Matušovič dostal v roli kouče červenou kartu. Tvrzení ze zápisu označuje za nesmyslné

Miroslav Matušovič trénuje v Divizi F tým Havířova, jeho tým prohrál 0:1 brankou z 94. minuty na půdě Valašského Meziříčí. Kouč, stejně jako jeden z jeho svěřenců, obdržel červenou kartu. Po zápase se k rozhodčím obsáhle vyjádřil

 

Náhradník vtrhl na hřiště a napadl hostujícího hráče. Po následné potyčce byl zápas ukončen

Na hřiště se strhla mela a rozhodčí uznal, že další pokračování utkání by bylo o zdraví.

 

Napálil míč do kočárku u hřiště, divák hráče obratem napadl. A tím utkání předčasně skončilo

Za stavu 3:1 pro domácí bylo ve 44. minutě ukončeno utkání strakonického okresního přeboru mezi Číčenicemi a Balvany Strakonice. Stalo se tak poté, co jeden z hostujících hráčů trefil míčem kočárek stojící u hřiště.

 

Těžký život rozhodčího. Na jednoho se urazil jeho asistent a odešel ze hřiště, jiný pomezní zase použil praporek jako bodnou zbraň

Vzhledem k nedostatku rozhodčích řídí nejnižší soutěže vždy jen jeden delegovaný sudí a z pozice pomezních mu mají pomáhat laici, obvykle dodávaní jednotlivými týmy. To s sebou samozřejmě nese jisté riziko jak z hlediska posuzování sporných situací, tak z hlediska přístupu pomezních ke své roli.

 

FAIR PLAY PODZIMU

- Jan Plšek úřadoval v Malšovicích, kromě hattricku a dvou asistencí stihl i gesto fair-play! V 82. minutě došlo k odpískání sporné penalty po srážce domácího gólmana Jiřího Krejčího a střídajícího útočníka hostí Davida Mikušíka. O verdiktu rozhodčího se diskutovalo přibližně čtyři minuty. K pokutovému kopu se postavil kdo jiný, než Jan Plšek. Ten však odmítl vstřelit čtvrtou branku a penaltu úmyslně kopnul vedle branky domácích. Za toto gesto fair-play sklidil potlesk od domácích hráčů i fanoušků.

 

- To tu ještě nebylo. Domácí odmítli zahrát darovanou penaltu, díky které mohli vyrovnat. A odešli ze hřiště

Zápas SK Olympie Dolní Břežany a Všenorský SK nabídl bizarní situaci. Po vyrovnané první půli se hosté v 86. minutě dostali do vedení 3:2. Domácí mohli vyrovnat z nastavení z penalty, odmítli ji ale kopat.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou