1.A třída řečí čísel | Který hráč dostal více žlutých karet než jeden celý tým dohromady?

0

Podzimní část sezóny před pár dny skončila. Připomeňte si uplynulou část sezóny řečí čísel. Kdo dal nejvíce gólů? Jaký tým dostal nejvíce karet? V jakých částech zápasu dávaly týmy nejvíce gólů? Nebo si připomeňte ty nejlepší momenty - rozuzelní v závěru, parádní góly nebo kontroverzní situace!

Většinu fotbalových fanoušků zajímají statistiky! Podívejte se v galerii na to, jak se dařilo vašemu oblíbenému týmu. Kolik vstřelilk branek, kolik jich obdržel. Kolikrát viděli jeho hráči žlutou nebo červenou kartu? Ke každému týmu jsme přidali zajímavost. Dozvíte se např. který hráč má více žlutých karet než jeden celý tým dohromady. Dále si můžete prohlédnout vzájemné zápasy s jejich tabulkovými sousedy nebo graf, ve kterém se dozvíte, kdy dávaly týmy nejvíce gólů.

 

Dále samozřejmě nesmí chybět individuální statistiky. Nikoho asi nepřekvapí, že nejlepším střelcem je 20 gólový Jan Havlíček z Horškovského Týnu. Kdo mu ale šlape na paty? Kdo viděl v ruce rozhodčího nejvíckrát žlutou nebo červenou kartu?

 

Připomeňte si i ty nejzajímavější momenty uplynulé půlsezóny. Rozuzlení v závěru, parádní góly nebo bizarní situace!

 

Všechny tyto statistiky najdete v galerii!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou