HVĚZDY V PRALESE: Jaroslav Černý je v týmu s Radkem Sňozíkem. A užili si výhru

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Petr Pavlík hrál v kariéře první ligu například za Brno, Jablonec nebo Brno. Ve 44 letech si chodí udělat radost v okresním přeboru Kolín. Nyní nasázel za Zásmuky v OP Kolín hattrick a na jaře s týmem bude útočit na postup.

 

Dvakrát se trefil Lukáš Magera ve III. třídě okresu Nymburk za Poděbrady B, jeho góly ale týmu k bodům nestačily.

 

Emil Rilke je členem týmu SK Brná (KP Ústecký kraj) a brankou přispěl k výhře. Pavel Simr (MS Brno, krajský přebor) dal jediný gól svého týmu při prohře 1:3. Simr sbíral prvoligové starty v Brně. Gól z exligistů oslavili i Petr Dolejš (Velké Meziříčí), Milan Černý (Kosoř) a Václav Koloušek (Červené Janovice). Za Lety vsítil v I.B třídě Středočeského kraje Jaroslav Černý, výhru 6:0 navíc v bráně čistým kontem jistil Radek Sňozík

 

Zlatníky Marka Kincla dostaly doma nařezáno od Dobrovíze (1:6) a zkušený útočník navíc vyfasoval červenou kartu. V 62. minutě fauloval skluzem protihráče. Kincl se ihned po faulu soupeři omluvil a proti kartě neprotestoval.

 

Žluté napomenutí si vysloužili o víkendu Karel Piták (Xaverov, I.A třída), Miroslav Stoch (Motorlet, ČFL) a Adam Varadi (Frýdlant, MSFL).

 

O víkendu nastoupil například také David Kalivoda (Sázava), Patrik Gedeon, Filip Hološko, Jiří Novotný, Miroslav Slepička nebo Zdeněk Šenkeřík, do statistik se ale nezapsali.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou