NEJ VÍKENDU: Při výhře 13:1 se trefil rovnou devětkrát!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 666 DIVÁKŮ

Vskutku "ďábelská" návštěva dorazila na utkání krajského přeboru mezi FC Strání a Slušovicemi (Zlínský kraj). Do zápisu byl uveden počet 666 diváků, kteří sledovali výhru domácího celku 3:1.

 

DIVOČINA VÍKENDU

Jen v jediném utkání si rozhodčí musel zjednat respekt čtyřmi červenými kartami. A to ve vypjaté koncovce zápasu IV. třídy Nymburk mezi Předměřicemi a Kounicemi, ve které vyloučil sudí po dvou hráčích na každé straně. OBRAT VÍKENDU Úněšov B prohrával po půli s Kunějovicemi 2:4. Ve druhém poločase byl stav 3:5, pak domácí mezi 66. a 72. minutou nasázeli tři branky a vyhráli 6:5.

 

DEBAKLY VÍKENDU

DOMA: Baník Březenecká Chomutov - 1.SK Jirkov 20:0 (OP Chomutov)

VENKU: TJ Sokol Deštné - SK Štáblovice 0:13 (III. třída Opava)

 

STŘELEC VÍKENDU - 9 BRANEK

MIROSLAV SÝKORA exceloval při výhře Hrušovan nad Jevišovkou (III. třída Znojmo). Ty porazily 13:1 céčko Moravského Krumlova a Sýkora nastřílel hned devět branek!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou