HVĚZDY V PRALESE: Lafata byl vyloučen, na Baroše bylo zvědavých 500 diváků

1

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Nejúspěšnějším střelcem víkendu z exligistů byl Lukáš Železník. Za Neubuz ve IV. třídě Zlín totiž skóroval hned třikrát a se 17 góly jasně vede tabulku střelců. Dvěma brankami se ukázal Michal Ordoš, ten hájí barvy Zborovic v I.A taktéž na Zlínsku.

 

Miroslav Stoch ukazuje, jakou posilou bude v ČFL pro Motorlet, přidal totiž svou další branku a pomohl svému týmu k jednobodovému zisku. Milan Baroš se prosadil za své Vigantice, jeho start přilákal 500 fanoušků! A Vigantice se po remíze 2:2 musely spokojit s bodem, stejně jako Motorlet neudržely dvoubrankový náskok.

 

Mezi střelce se o víkendu zapsal také Lukáš Zelenka (Mratín, OP Praha východ), Jiří Štajner (Nová Ves, OP Liberec), Radim Holub (Dřenice), Lukáš Hartig (Býchory), David Rozehnal (Kožušany), Ladislav Volešák (Hradištko), Lukáš Magera (Sl. Poděbrady), Adam Varadi (Frýdlant nad Ostravicí, MSFL), Luděk Stracený (Povltavská fotbalová akademie B), Tomáš Okleštěk (Start Brno), Tomáš Hájovský (Břasy) nebo třeba Petr Pavlík (Zásmuky). Trefil se ale i moderátor Michal Hrdlička.

 

Žlutou kartou byli napomínáni Petr Švancara (Střelice) nebo Tomáš Polách (Vilémovice).  Žlutou viděl z rukou rozhodčího rovněž David Lafata v jihočeském krajském přeboru. Jenomže vyhrocenou situaci neustál a pustil se do sudího. Ten jeho provinění vedoucí k vyloučení popsal následovně: "Kritika rozhodčího v přerušené hře s hanlivými výrazy ("A ty jdi do p*dele.) Hráč po obdržení červené karty dále pokračoval v urážkách rozhodčího hlavního a pomezního rozhodčího."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 10. 2022 14:44
Za Veletov se o víkendu střelecky prosadil i Jan Kysela, v zápase Býchor a Veletova nastoupil proti Lukášovi Hartigovi.

Ostatní čtou