Hráč kola Patrik Václavík - Hraju tam, kam mě trenér postaví, nemám s tím problém

0

Patrik Václavík, vítěz hráče kola IV.B. třídy nám poskytl krátký rozhovor.

 

1. Fanoušci Vašeho týmu ti dali nejvíc hlasů o hráče kola. Co na to říkáš?
Samozřejmě jim za to děkuji. Nečekal jsem, že bych mohl dostat tolik hlasů nebo dokonce vyhrát. Ta výhra v hlasování je jen jejich zásluha.

2. V Převýšově to vypadalo na snadné vítězství. Jak jsi ten zápas viděl z pozice hráče?
Snadné rozhodně nebylo. Byl to bojovný, těžký a dost vyhecovaný zápas. Byť jsme většinu zápasu hráli v početní převaze, tak jsme hru často skoro vůbec nekontrolovali a v některých pasážích to byli paradoxně domácí, kdo měl více ze hry. Naštěstí jsme využili naše šance a odvezli jsme si důležité tři body.

3. Na jakém postu nejraději nastupuješ? Nebo by jsi nejraději nastupoval?

Preferuji střední zálohu, ale pokud mě trenér postaví na kraj nebo do útoku, tak s tím taky nemám problém.

4. V dalším kole hrajete s Lovčicemi. Vypadá to na povinnou výhru. Povede se to?
Snad to nebude znít moc namyšleně, ale doma by jsme měli povinně vyhrávat pokaždé a to bez ohledu na soupeře. Doma se nám dlouhodobě daří a na zápasy chodí spousta diváků, což nám logicky dost pomáhá. Ale stát se samozřejmě může cokoliv, je to fotbal.

5. Jste v tabulce druzí, 4 body za Syrovátkou. Pomýšlíte na postup?
Na postup pomýšlíme už pár let, bohužel pokaždé skončíme těsně za postupovými příčkami. Je to trochu frustrující, ale hlavní je, že se ve Starém Bydžově hraje vůbec nějaký fotbal. Jestli se bude hrát trojka nebo čtyřka je víceméně jedno, ale kdybych řekl, že nechceme postoupit, tak bych kecal. Chceme nahoru, protože víme, že na to máme.

6. Mohl by jsi pro naše čtenáře ve zkratce popsat svou fotbalovou kariéru?

Jako malý kluk, přesný věk vůbec netuším, jsem začínal v RMSK Cidlina. Asi po roce jsem se stal hráčem Hlušic, kde jsem jako žák zažíval své nejlepší fotbalové časy. Do dorostu jsem odešel hostovat do Nového Bydžova, kde jsem prošel mladším a starším dorostem. Po uplynutí mého dorosteneckého věku jsem šel na hostování do Starého Bydžova, který mě pak po roce z Hlušic koupil. Ve Starém Bydžově působím 4 roky.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou