HVĚZDY V PRALESE: Horst Siegl hraje se synem za Jíloviště

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Miroslav Stoch se při svém druhém startu za Motorlet prosadil dvakrát a to v zápase proti Limberského Domažlicím. A dvakrát se radoval i Zbyněk Pospěch, který hraje za Mokré Lazce v I.A třídě Moravskoslezského kraje.

 

Gólově se prosadil exslávisté David Kalivoda (Sázava, I. B třída), Ladislav Volešák (Hradištko),  Milan Černý (Kosoř). Ze sparťanského tábora vybíráme také hráče, kteří vsítili, a to David Lafata (Olešník), Jan Flachbart (Krchleby). Bývalé „Plzeňáky“ zastupuje Tomáš Hájovský, ten hraje za Břasy v rokycanském okresním přeboru a také dal branku. Václav Koloušek si užívá fotbalu v Červených Janovicích. Za ty už sice nebude hrát Tomáš Řepka, ale favorizovaný celek na postup do I.B si i díky Kolouškově brance připsal další výhru.

 

A kdo další nastoupil, byť se do statistik nezapsal? Bývalý hokejista Tomáš Vlasák nyní řeší starosti s bídnou formou hokejové Plzně, ale zápas za své Benice B si utéct nenechal. Za Lety nastupuje k zápasům Radek Sňozík. Horst Siegl (53 let) nastoupil za Jíloviště B spolu se svým synem. Právě mladší z Horstů se dvakrát prosadil. Za Jíloviště, ale za A tým v I.A třídě, hraje i Jan Rajnoch, ten obdržel při prohře 2:6 s Chlumcem žlutou kartu.  Jiří Kladrubský nadále pomáhá na hřišti béčku Dynam České Budějovice, které remízovala 3:3 s Povltavskou fotbalovou akademií. A právě za béčko tohoto týmu hraje Luděk Stracený v krajském přeboru. Jakub Podaný zase obléká dres Hřebejk, Ondřej Kušnír nechyběl v sestavě SO Bruntál.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou