NEJ VÍKENDU: Za tři zápasy má 24 gólů! Dva týmy přišly o čtyři vyloučené

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU

Doma: TJ Sokol Zdíkov - TJ Vltava Horní Vltavice 18:0

Venku: TJ Lučina Ptenín - TJ Přeštice 0:17

 

STŘELEC VÍKENDU - 10 BRANEK

A máme tu obhajobu! Už druhý týden po sobě totiž drží střeleckou korunu krále České republiky JAN PAVLÍK z TJ Přeštice! Před týdnem dal sedm gólů, teď se do sítě Ptenína prosadil rovnou desetkrát. Jak dlouho gólový apetit kanonýrovi vydrží? Pavlík zúročuje zkušenosti z I.A třídy, po třech kolech má na kontě 24 branek a deseti zásahy v jednom zápase vyrovnal rekord sezóny!

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 550 DIVÁKŮ V I.A TŘÍDĚ

Nevlídné počasí asi pár fanoušků od návštěvy fotbalových klání o víkendu odradilo, ale to rozhodně neplatilo pro příznivce Veselí nad Moravou. Na zápas místního celku proti SK Vnorovy přišlo hned 550 diváků. Parádní návštěva v I.A třídě Jihomoravského kraje!

 

OTOČKA VÍKENDU 

Stašov prohrával s Drozdovem ve 24. minutě 0:4. Jenomže pak se probral, do půle snížil na rozdíl jediné branky, aby ve druhém poločase dokonal obrat a díky brance z 89. minuty nakonec vyhrál 6:5!

 

DIVOČINA  VÍKENDU - 4 ČERVENÉ KARTY PRO JEDEN TÝM

Dubí zajíždělo do Trnovan. A nejenže se po prohře 1:3 vracelo domů bez bodů, ale ještě přišlo o čtyři vyloučené hráče. Přitom vše začalo z pohledu Dubí ideálně, když se dostalo do vedení. Pak ale ve 43. minutě byl vyloučen Kusý za faul na unikajícího spoluhráče. Katastrofa se dostavila tři minuty po poločase. Sudí Pacanda nejprve vyndal po druhé žluté kartě po protestech hostujícího Doležala. To dopálilo jeho spoluhráče. "Ty jsi z toho udělal guláš, po zápase tě sejmu," pravil hráč Šístek a hned viděl červenou. A přispěchal další hráč Dubí Janech, jeho provinění oceněné červenou kartou popsal sudí následovně: "Pohoršující, urážlivé a ponižující výroky, vůči rozhodčímu s hanlivým výrazem v 48. minutě: ´To si děláš prdel, za co dostal tu červenou, počkej po zápase dostaneš jednu'." 

 

A aby v tom Dubí nezůstalo samo, čtyři "redky" vyfasoval i Vestec B, který hrál na hřišti Meteoru Libeř. Sudímu Chmelovi se nelíbilo, že mu jeden z hráčů tvrdil, že "je slepej", a tak ho po druhé žluté poslal ze hřiště. V 78. minutě pak fauloval Novák a hosté šli do devíti. Jejich počet se ještě zúžil v 81. minutě, kdy Šalát podle popisu provinění v zápise měl sudímu sprostě nadávat. A poslední červená karta byla pro trenéra Vestce. "Zajdi si ke kadeřníkovi a běž do prdele," měl sudímu sdělit po zápase.

 

Nejvíce karet v jednom zápase, a to celkem 14, tasil o víkendu sudí Zdeněk Volf v utkání SK Velenice proti Městci Králové B.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou