NEJ VÍKENDU: Prohrávali o čtyři branky, soupeře dohnali góly z 90. a 92. minuty

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU

Doma: FC Kvasice B - FC Morkovice B 15:0

Venku: 1.SK Rouchovany SK Moravské Budějovice B 0:12

 

STŘELEC VÍKENDU - 7 BRANEK

TJ Přeštice se rozhodly po rozkolu uvnitř klubu založit nový tým a vypadá to, že ten bude všechny soupeře válcovat rozdílem několika tříd, po dvou zápasech má skóre 28:0... Tentokrát dal JAN PAVLÍK Soběkurám hned sedm gólů při výhře 12:0.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 512 DIVÁKŮ V ČFL

Ústí nad Labem remízovalo 2:2 s Chlumcem.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU 

Urodily se mimo jiné přestřelky 10:6 (2x) či 5:11. Parádní stíhací jízda se ale v jihlavské III. třídě povedla Hybrálci. Po půli prohrával s Telčí B 1:5, nakonec vybojoval bod za remízu 5:5. A to když se domácí trefili v 90. a 92. minutě!

 

DIVOČINA  VÍKENDU - 5 ČERVENÝCH KARET V ZÁPASE

V utkání Lenešic s Duchcovem sudí udělil pět červených. Hosté vyhráli 2:1 a všechna vyloučení přišla v závěru druhé půle. Ze hřiště šel dříve jeden hostující hráč za nadávání protihráči. Dva domácí hráči se nechali vyloučit za fauly, jeden viděl druhou žlutou kartu za údiv nad verdiktem sudího. A vše korunoval po zápase náhradník domácího celku, jemuž sudí udělil červenou kartu za následující počínání: "Pohoršující, urážlivé a ponižující výroky: kritika R a AR1 po konci utkání (,,Jen počkej ty šašku, sundej si dres a počkám si na tebe venku, běž raději pískat dorostence")."

 

Karetní mariáš přišel na řadu i v zápase plzeňského krajského přeboru mezi Tlumačovem a Nepomukem, ze kterého máme reportáž i s ohlasem hostujícího kouče.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou