HVĚZDY V PRALESE: Jan Koller nasázel hattrick, ještě více se ale dařilo Tomáši Hořavovi

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

TOMÁŠ HOŘAVA kvůli zranění kolena ukončil profesionální kariéru, ale fotbalu se nadále věnuje, kdy si chodí zahrát za Sokol Radějov v hodonínském okresním přeboru. A tentokrát při výhře 9:0 nasázel hned čtyři góly do sítě Lipova. V sezóně se zatím trefil šestkrát.

 

Hned tři bývalí profíci o víkendu oslavili hattrick. JAN KOLLER zařídil výhru Smetanově Lhotě v okresním přeboru Písek, RADIM HOLUB přispěl Dřenicím třemi góly k vítězství 6:1 v chrudimském okresním přeboru. No a KAREL PITÁK, který hraje za Xaverov v I.A, se takto rozstřílel proti Čechii Dubeč. A pozor, perličkou je, že hraje po boku svého osmnáctiletého syna Denise. Ten je dokonce dosavadním střeleckým králem soutěže (8 gólů), táta mu ale dýchá se šesti brankami na záda!

 

Po dvou gólech vstřelili DAVID KALIVODA (Sázava, I.B třída), TOMÁŠ ČÍŽEK (Držkov, I.B třída), LUKÁŠ ŽELEZNÍK (Neubuz, IV. třída) a FILIP HOLOŠKO (Úvaly, I.A třída).

 

Brankou se ukázal ale třeba i Luděk Stracený, v 45 letech si chodí kopnout za Povltavskou akademii C. Prosadili se i spoluhráči z EURA 2004 Milan Baroš a Marek Heinz, gól dal také Jiří Štajner (Nová Ves) či Tomáš Rolinek (Srch). Petr Švancara vyšel střelecky naprázdno, zato viděl žlutou kartu.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou