Kluci, kašleme na to, pojďte. Trenér odvolal své svěřence v závěru utkání ze hřiště

1

Utkání mezi FC Ptení a FC Hvozd v prostějovské III. třídě zůstalo nedohráno. Se slovy "Kašleme na to," odvolal své hráče z trávníků hvozdský trenér.

Prostějovská III. třída hned ve svém prvním kole nabídla nevšední situaci. Utkání mezi Ptením a Hvozdem bylo totiž předčasně ukončeno v 89. minutě. Důvod popisuje sudí duel Hájek: "Při útoku domácích v 89. minutě se hosté domáhali ofsajdu, přičemž pomezní (laik) ofsajd nesignalizoval. Následně se jeden z domácích hráčů dostal do pokutového území, kde byl podražen jedním z hostů. Po tomto zákroku jsem v 89. minutě nařídil pokutový kop."

 

Stav byl v tu chvíli 1:1 a hosté situaci nevydýchali. Krátce předtím byl nejprve vyloučen jejich hráč, následně přišla reklamovaná ofsajdová situace a k dovršení všeho smolnou pasáž hostů ukončila odpískaná penalta, ze které mohli domácí rozhodnout. Na hrací plochu v tu chvíli ale vnikl hostující trenér a dle sudího opakovaně pokřikoval na své hráče: "Kašleme na to, jdeme pryč." Hráči se na pokyn trenéra skutečně sebrali a odešli ze hřiště.

 

"Ani po několika mých upozornění a výzvách se na hrací plochu nevrátili a tak bylo utkání předčasně ukončeno," konstatoval rozhodčí. Dá se tak očekávat kontumace ve prospěch domácího celku a pokuta pro FC Hvozd.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 9. 2022 14:31
Fanoušek, Fotograf - TJ Cejle | Vysočina | Jihlava
Hlavný na toto musí dávať pozor, pravdepodobne bol na čiare domáci fanúšik...Neodmávnutý ofsajd domácim postranným - dosť častý úkaz v našej "pralesnej" lige.

Ostatní čtou