HVĚZDY V PRALESE: Flachbart i Ordoš viděli červenou kartu za kopnutí soupeřů do zad

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Kanonýrem víkendu z řad bývalých profíků, kteří hrajou v některé z nižších soutěží, se stal LUKÁŠ ŽELEZNÍK. Bývalý zlínský fotbalista dal čtyři branky za Neubuz ve IV. třídě na Zlínsku.

Jednou skóroval LADISLAV VOLEŠÁK. Osmatřicetiletý záložník (Slavia, Dynamo ČB, Slovácko a další) otevřel skóre v dresu Hradištka ve III. třídě Prahy - západ.

Hned dvakrát se prosadil útočník ZBYNĚK POSPĚCH, jeho góly obstaraly Mokrým Lazcům výhru 2:1 v I.A třídě Moravskoslezského kraje.

 

Gólový apetit neztratil ani bývalý kanonýr Slavie či Plzně PAVEL FOŘT, vstřelil branku za Křimice v Plzeňské I.A třídě. Po brance o víkendu přidali také Radek Šírl (Nučice), Petr Pavlík (Zásmuky), Radim Holub (Dřenice), Miroslav Slepička (Spartak Příbram), Karel Piták (Xaverov), Petr Trapp (V. Přílepy), Lukáš Magera (Poděbrady), Milan Černý (Kosoř), Filip Hološko (Úvaly) a Václav Koloušek (Č. Janovice).

 

V akci byl i brankář Radek Sňozík, který je jedničkou týmu FK Lety v I.B třídě. Tentokrát ale vydržel v bráně jen poločas, po kterém jeho tým prohrával 0:4 a Sňozík se nechal vystřídat.

 

A moc radosti víkendové utkání nepřineslo ani dvojici Jan Flachbart (za Spartu si zahrál i Ligu mistrů) a bývalý nejlepší kanonýr ligy Michal Ordoš. Oba totiž byli vyloučeni. Flachbart v OP Nymburk za následující přestupek: "Surová hra, kopnutí soupeře zezadu kolenem do oblasti zad soupeře v nepřerušenné hře v soboji o míč za použití nepřiměřenné síly." Ordošovo provinění zase popsal sudí následovně: "Hrubé nesportovní chování - úmyslné kopnutí soupeře na zemi zepředu do zad, podrážkou, v přerušené hře."

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou