NEJ VÍKENDU: Neuvěřitelný příběh za debaklem sezóny 0:27. Nastoupili nefotbalisté za pětistovku?

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU

Doma: TJ Jestřebí-Provodín - FK Cvikov 16:0 (I.B B Liberecký kraj)

 

Venku: FK ROBSTAV Přeštice B - TJ Keramika Chlumčany 0:27 (I.A Plzeňský kraj)

Blamáž. Tak by se dalo jednoduše shrnout dění kolem přeštického béčka. Hráči rezervy se totiž postavili proti majiteli klubu a je z toho situace, ze které podle všeho není východisko. Přeštickému béčku už tak dva zápasy v sezóně zkontumovány byly. Třetí kontumaci už si Přeštice nemohly dovolit, protože jinak by následovalo vyloučení ze soutěže a tučná pokuta. Hráči původního B týmu do utkání nenastoupili, Přeštice narychlo sehnaly nové hráče. Dva hráče z nedělní sestavy tak přivedly v týdnu před zápasem, tři hráči si obnovili registraci, zbytek soupisky nikdy registrován nebyl a fotbal závodně nikdy nehrál. "Originální" hráči B týmu dle našich informací byli připraveni proti Chlumčanům nastoupit pod příslibem, že majitel bude ochoten jednat o převodu licence na původní TJ Přeštice, nakonec jim ale bylo vzkázáno, že už nejsou potřeba.

 

Majitel bojuje v Přešticích zdá se proti všem. Na začátku měsíce jsme informovali o tom, jak u rezervního týmu skončil hlavní trenér.„Vzhledem k odlišným názorům filozofie ROBSTAVU a TJ Přeštice (mojí osobou) jsem byl odvolán panem Radkem Kozákem a šeftrenérem panem Stanislavem Purkartem z funkce trenéra," uvedl tehdy trenér Dobrý. Hráč rezervy Jan Duchek vysvětloval postoj kabiny v rozhovoru.

 

Teď se na webových stránkách klubu objevilo následující: "Výbor fotbalového oddílu TJ Přeštice se distancuje od organizace zápasu 1. A třídy proti Chlumčanům, ve kterém bylo vedením FK ROBSTAV Přeštice a. s. znemožněno nastoupit hráčům B-týmu do zápasu a místo nich byli postaveni uměle registrovaní hráči (nefotbalisté), kteří přijeli sehrát toto ostudné utkání za odměnu 500,- Kč / osobu! Omlouváme se všem fanouškům přeštického fotbalu!"

 

Utkání, které skončilo rekordním debaklem, nabídlo i několik bizarních situací. Chvíli po začátku utkání začal jeden z diváků stříkat vodu z hadice na hrací plochu a musela ho usměrnit až policie. Více v reportu z utkání.

 

 

STŘELEC VÍKENDU - 8 BRANEK

Osm gólů v utkání! Takovýmto nevídaným kouskem se předvedl ROBERT ŠOBÍŠEK v dresu Jevan ve IV. třídě okresu Mělník. Měl tak velký podíl na výhře 13:3.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 800 DIVÁKŮ V KRAJSKÉM PŘEBORU

Bezgólový duel Kostelce na Hané s Čechovicemi na Olomoucku navštívilo 800 fanoušků! Kostelec totiž slavil 90 let fotbalu a derby bylo tím pravým zápasem, který přilákal rekordní návštěvu.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU 

TJ Jíloviště B - TJ Sokol Zvole 7:6 (III. třída Praha-západ) - Po půli vedli domácí 3:2. Zvole ale zápas otočilo a v 72. minutě vedlo 6:4. Jenomže závěr hosté hrubě podcenili. Jíloviště strhlo vítězství na svou stranu góly v 86. a 89. minutě. 

 

DIVOČINA  VÍKENDU

Patnáct karet vytáhl rozhodčí duelu Církvice - Kaňk (OP Kutná Hora). A to dvanáct žlutých karet a tři červené karty.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou