HVĚZDY V PRALESE: Válel ve skotské lize, teď dvakrát skóroval za Psáry. Gól dal i mistr světa

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Emil Rilke, exligový hráč, který kromě české nejvyšší soutěže působil i v Německu, Rumunsku nebo na Slovensku, hraje za SK Brná v krajském přeboru. V posledním kole ale vyfasoval červenou kartu! A čím se provinil? Rukou zachytil míč letící do prázdné brány jeho týmu.

 

Další branku v jihočeském krajském přeboru přidal David Lafata. Viděl ale i žlutou kartu. Jeho Olešník vyhrál 5:0.

Jiří Štajner hraje od této sezóny za Novou Ves v OP Liberec a i on se gólově prosadil.

V okresním přeboru působí i Marek Kincl, brankou nasměroval k výhře Sokol Zlatníky.

Veterán Jiří Novotný, který mimo jiné nově bude trénovat béčko Viktorie Žižkov, stále hraje aktivně fotbal, a to rovnou v I.A třídě. I on dal branku a jeho Kralupy vyhrály.

Svá léta má i útočník Radim Holub, v šestačtyřiceti válí za Dřenice v OP Chrudim, jeho branka ale porážce týmu nezabránila.

Gólově se prosadili i exligisté Miroslav Slepička, Petr Pavlík, David Kalivoda, Filip Dort, Tomáš Polách Tomáš Janíček, Karel Piták, Adam Varadi, Ondřej Kušnír nebo Richard Kalod. Ve III. třídě Praha hraje za rezervu Benic Tomáš Vlasák, hokejový mistr světa, a i on se o víkendu radoval z branky.

 

Ale nejúspěsnější ze všech hvězd, které na fotbalunas.cz sledujeme, byl tentokrát Michal Pospíšil. Ten se za Psáry prosadil v I.B třídě totiž rovnou dvakrát.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou