NEJ VÍKENDU: Bláznivá přestřelka se 14 góly v krajském přeboru nebo schválně neproměněná penalta

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU

Doma: TJ Suché Lazce - FK Opabrum 19:3 (III. třída B Opava)

Doma: TJ Dynamo Javorník - Bernartice B 16:0 (OP Jeseník)

Venku: FK Nejdek - FK Ostrov 0:12 (KP Karlovarský kraj)

 

STŘELCI VÍKENDU - 7 BRANEK

LUKÁŠ DENER se hned sedmkrát trefil za Suché Lazce (III. třída Opava) při výše uvedeném debaklu, PETR VOJTÍŠEK zase přispěl stejnou měrou k výhře Čestic nad Cehnicemi B ve III. třídě Strakonice. Česká republika tak má dva střelecké krále víkendu.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 600 DIVÁKŮ V DIVIZI

Hořovice za podpory stovek fandů remízovaly s Komárovem. První divizní derby poslalo oba týmy kvůli počasí na novou hořovickou umělku. Zde se konalo vyrovnané fotbalové galapředstavení, kde vynikali zejména brankáři obou celků. Po brance Ženíška a na domácí straně Čapka, se oba mančafty rozešly smírně po jednom bodu, což nakonec oba kapitáni hodnotili jako zaslouženou dělbu bodů.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

Sokol Kolovraty -  FC Tempo Praha 7:7 - Tak tenhle duel v krajském přeboru (!) měl velmi netypický průběh a rozhodně nenudil. Za vše svědčí vývoj skóre. 1:0, 1:3, 3:3, 3:5 a šlo se na přestávku. I po ní se góly nešetřilo. V 55. minutě hosté zvýšili na 6:4, jenomže pak si slovo vzaly zase Kolovraty a v 88. minutě domácí tým propukl v euforii, po proměněné penaltě vedl 7:6! Jenomže toho využilo Tempo a v 89. minutě bleskurychle srovnalo na konečných 7:7.

 

DIVOČINA  VÍKENDU

Neuvěřitelných 17 karet vytáhl rozhodčí duelu Kostelní Hlavno - Slavoj Kropáčova Vrutice (OP Mladá Boleslav). A to šestnáct žlutých karet a jednu červenou kartu.

 

GESTO FAIR PLAY

Jan Plšek úřadoval v Malšovicích, kromě hattricku a dvou asistencí stihl i gesto fair-play! V 82. minutě došlo k odpískání sporné penalty po srážce domácího gólmana Jiřího Krejčího a střídajícího útočníka hostí Davida Mikušíka. O verdiktu rozhodčího se diskutovalo přibližně čtyři minuty. K pokutovému kopu se postavil kdo jiný, než Jan Plšek. Ten však odmítl vstřelit čtvrtou branku a penaltu úmyslně kopnul vedle branky domácích. Za toto gesto fair-play sklidil potlesk od domácích hráčů i fanoušků.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou