HVĚZDY V PRALESE: Petr Švancara nově ve Střelicích. A uvedl se parádně. Čtyřikrát vsítil Ordoš!

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

S Milanem Barošem to dopadlo dobře, zranění z minulého týdne nebylo vážné a "Bary" nastoupil hned do dalšího zápasu. První půli si ještě odpočinul, ale když viděl, jak se jeho Vigantice doma trápí s Juřinkou, nastoupil do druhé půle a dvěma góly zajistil týmu bod.

 

Michal Ordoš (39 let) vydatnou mírou přispěl Zborovicím k výhře 10:1 v I.A třídě Zlínského kraje - dal hned čtyři góly. Dva bývalí ligoví hráči nasázeli hattrick, a to Richard Kalod (Vestec, I.A Středočeský kraj) a Mohamed "Momo" Traoré. Hráč, který hrával za Zbrojovku (profesionální kariéru musel ukončit ze zdravotních důvodů poté, co zkolaboval po zápase s Baníkem a následně se podrobil operaci srdce) bude hvězdou Moravských Knínic ve III. třídě Brno-venkov.

 

Kapitán hokejových mistrů světa Tomáš Rolinek se trefil dvakrát za Srch. A dva fíky si připsal i Mercedes, neboli Petr Švancara. Ten bude v sezóně hrát za Střelice. Na tréninky kvůli nedostatku času podle svých slov chodit nebude, své spoluhráče ještě ani nezná jménem, ale to mu vůbec nebránilo stát se hlavní hvězdou víkendového duelu.

 

Po jedné brance si připsali Tomáš Hořava (Radějov, okresní přebor), Miroslav Slepička (Spartak Příbram, Krajský přebor) nebo třeba Karel Piták (Xaverov, I.A třída).

 

Žlutou kartu si vykoledoval o víkendu Jiří Novotný (Kralupy, I.A třída) nebo Martin Klein (Blučina, III. třída)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou