NEJ VÍKENDU: Demolice o šestnáct branek a návštěva víkendu v krajském přeboru

0

 

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU

Doma: TJ Slavoj Velké Pavlovice B - Přibice B 16:0 (III. třída B Břeclav)

Venku: Potštát - FK Troubky 2:11 (OP Přerov)

 

STŘELCI VÍKENDU - 5 BRANEK

Jan Bláha (Tis), Jan Janků (Hodkovice),David Beneš (M.Žižkov), Ondřej Hapala (Černotín), Tomáš Kolinský (Traplice), Jakub Šrom (Litultovice) a Martin Majer (Vražné). Tito hráči mají jedno společné - pětkrát rozvlinili síť a dělí se tak o pozici nejlepšího střelce víkendu České republiky.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 819 DIVÁKŮ V KP

Spartak Police se utkal v královehradeckém krajském přeboru s Vysokou nad Labem. Z utkání nabízíme podrobnou reportáž i s ohlasy. A podle zápisu přihlíželo zápasu více než 800 diváků!

 

DIVOČINA  VÍKENDU

Utkání mezi Vítkovicemi-Svinov a Šilheřovicemi bylo velmi nervózní. Kromě dvou červených karet rozhodčí tasil rovnou čtrnáctkrát žlutou kartu!

 

Jen jediný duel přinesl o víkendu čtyři vyloučení. Tuhle zápletku přinesl až úplný závěr zápasu Bratrušova s Rapotínem B, kdy byla za hrubé nesportovní chování poslána ze hřiště trojice domácích hráčů a jeden z hostů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou