Trenér Dolní Kalné Navrátil: Nechceme opakovat letošní hektické jaro. Kádr je početný a kvalitní

0

Ve druhé polovině minulé sezony mohutně bojovali o záchranu a nakonec úspěšně soutěž udrželi. Fotbalisté Dolní Kalné teď chtějí v nové sezoně okupovat vyšší příčky tabulky 1. B třídy. Pomoci k tomu má početný kádr, který v létě posílil.

I přes úvodní porážku s Jičínem (1:2) v Dolní Kalné nevěší hlavu. Tým vedený trenérem Tomášem Navrátilem si je dobře vědom, že v letošním ročníku může mít vyšší ambice. „Rádi bychom zvládli podzimní část soutěže co nejlépe, tedy chceme dosáhnout na co největší počet bodů, aby se neopakovalo letošní hektické jaro, a fotbalem bavit nejen sebe, ale hlavně naši početnou diváckou základnu,“ má na startu nové sezony jasno Navrátil.

„Kádr máme nyní nejen početný, ale i poměrně kvalitní, takže jsme po roční pauze znovu obnovili i "B" mužstvo. Z Vrchlabí se navíc vrátil Martin Tauchman, který by měl být velkým přínosem nejen na hřišti, ale i mimo něj. Naopak celý podzim se budeme muset obejít bez Kuby Navrátila, který se po zranění s Kocbeřemi podrobil operaci kolene. Jsem rád, že zůstávají Zdenda Tauchman a Tomáš Navrátil, a že někteří hráči nepodlehli vábení sousedního SK Studenec, který záhadně postoupil z druhého místa 1. B třídy až do krajského přeboru,“ poukázal zkušený kouč a dodal: „Hlavně, aby se vše dohrálo a postupně se fotbalu navrátila prestiž, kterou si bezesporu zaslouží.“


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou