Milan Primas! Že ho neznáte? Veliká škoda. Na západě Čech baví všechny místní čtenáře

0

Milan Primas je kapitánem plzeňského celku z Košutky, hrající 1.A třídu. A proč byste ho měli znát? Svými pozápasovými příspěvky pobaví čtenáře za každé situace. Naše redakce jej hodnotí dlouhodobě jako nejvtipnějšího přispěvatele na našem webu. Dnes navíc slaví 34. narozeniny a tímto malým sezónním souhrnem přejeme Milanovi vše nejlepší!

V galerii naleznete kromě pár snímků s Milanem, také všechna jeho pozápasová hodnocení z uplynulé sezóny 2021/2022. Po pár zápasech byl pracovně vytížen, takže hodnocení nestihl zaslat, ale jinak se celkem činil a nejen mne pobavil. 

 

Projděte si tedy se mnou jeho příspěvky z minulé sezóny a zasmějte se při klidné neděli. Po prvním zápase se teprve zahříval, pak ale naladil notu a když se po utkání ozval, stálo to za to!

 

Pokud byste i vy chtěli po jednotlivých utkáních přispívat podobnou formou, jako Milan Primas z plzeňské Košutky, KLIKNĚTE ZDE a přečtěte si stručný návod, jak se v průvěhu sezóny zapojit do zviditelňování svého klubu! Místně příslušní redaktoři s vámi rádi budou spolupracovat a rádi zveřejní zaslaný text.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou