Trstěnice zvou na fotbalovou charitativní akci. O co se jedná?

0

V sobotu 16. července se zajeďte podívat do Trstěnic u Mariánských Lázní. V 9 hodin ráno tam startuje už pátý ročník charitativního turnaje Trstěnice Open a i letos to bude opět parádní akce.

Přihlášených je 24 týmů a vítězství z loňska budou obhajovat kluci z SK Petřín. Fotbalová úroveň je zde na vysoké úrovni a hned od rána ve skupinové fázi budou k vidění skvělé zápasy.

 

Kromě fotbalu je tady ale moc důležitá ještě jedna věc. Připravených pro vás bude přes 300 cen v tombole a podepsané dresy našich fotbalových reprezentantů k dražbě. Výtěžek celého turnaje pak poputuje na konto nemocného Jindříška Rady ze Salajny.

 

Za předchozí 4 ročníky se povedlo pro nemocné děti vybrat neuvěřitelných 632.000,- Kč a letos se určitě opět podaří připsat další skvělá částka. Pokud se na turnaj nebudete moci dostavit a i tak byste chtěli přispět, můžete tak učinit zde přes DONIO!

 

Také na vás bude čekat bohaté občerstvení, doprovodný sportovní program, různé fotbalové soutěže o ceny, losování hlavních cen v tombole a také spousta zábavy pro děti (např. skákací hrad, malování na obličej a bazének na koupání). Na programu je také mini turnaj přípravek, takže k vidění budou i naše budoucí fotbalové naděje (loni se na trávníků kromě dospělých fotbalistů prohnalo i 60 dětí).

 

Veškeré informace k události naleznete i zde, na facebookové události.

V galerii mimo jiné naleznete jak hlavní plakát s informacemi o turnaji, tak i fotografie přihlášených týmů,ale také informace o tom, kdo věnoval reprezentační dres do dražby a komu přesně se pomáhá.

 

Těšíme se na vás!!!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou