NEJ SEZÓNY: Největší debakly, nejvydařenější obraty ve skóre a mnohé další

0

Fotbalová sezóna 2021/2022 nabídla mnoho zajímavého. Na fotbalunas.cz vše pozorně sledujeme a přinášíme vám ze soutěží napříč Českou republikou souhrn největších debaklů, neuvěřitelných změn ve skóre nebo třeba divokých střetnutí, ve kterých rozhodčí tasili nejvícekrát červenou kartu.

 

DEBAKLY PODZIMU

31:0  - V pelhřimovské nejnižší soutěži céčko Maratonu Pelhřimov nemilosrdně pálilo proti Rohozné. Po půli 13:0, po druhém poločase 31:0. Hostujícímu mužstvu slouží ke cti, že utkání dohrálo.

32:1  - Stejným brankovým rozdílem zostudila Černá Voda rezervu Bernartic v OP Jeseník. Čestnou branku hostů vstřelil za stavu 31:0 hostující Mohapl, domácí ještě stihli přidat 32. trefu.

26:0 -  Počátky jsou otloukánkem okresního přeboru Pelhřimov. Nejostudnější debakl jim uštědřila rezerva Maratonu Pelhřimov.

 

Další největší debakly podzimu najdete v galerii! 

 

OBRATY

 

Sokol Tištín - FC Dobromilice 6:7p  - Domácí vedli po půli už 4:0. Jenomže ani to jim nestačilo a hosté předvedli velký obrat.

 

0:4 PO PŮLI? I TAK VYHRÁLI

Hráči Příbora doslova prospali první poločas s Lichnovem a prohrávali 0:4. O poločase jakoby je ale někdo pokropil živou vodou. Náskok rychle srovnali a nakonec při remíze 5:5 dokonce urvali bonusový bod v penaltách.

 

Údery v posledních minutách

Nespeky B vedly po půli 3:2, ve druhém poločase vedení navýšily na 5:3, jenomže poslední minuty patřily hostům. Křivsoudov skóroval v 84., 89. a 90. minutě a odvezl si všechny body!

 

TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B  - Kr. Studánka B 6:5 (1:5)

 Domácí prohrávali po půli 1:5, ale nakonec nenechali hostům ani bod, když rozhodla penalta z 88. minuty!

 

Sokol Dlouhá Loučka - Sokol Bouzov 6:7 (1:4)

Neuvěřitelný finiš domácí Dlouhé Loučky. Bouzov ještě v 86. minutě vedl 7:2, ale nakonec se hodně klepal, aby uhrál tři body! Loučka se totiž prosadila v 86., 87., 88. a 89. minutě!

 

TJ Roztoky - TJ Sparta Lužná 4:3

Do 83. minuty stav 0:3, konečný výsledek 4:3! Ze zápasu máme reportáž i ohlasy. "Tolik emocí jsem v životě nezažil," nezastíral domácí hráč. "Prostřídali jsme a mysleli si, že se nemůže nic stát a přestali jsme hrát. Alespoň na dokopné jsme si pak zlepšili náladu," vzal hostující zástupce trpkou porážku sportovně.

 

V duelu FC Morkovice B - Sokol Žalkovice vedli hosté ještě 25 minut před koncem 5:1. Jenomže pak přišel naprostý kolaps Žalkovic a morkovické béčko končilo utkání v euforii. V 84. minutě totiž domácí Šustr otočil na konečných 6:5!

 

Z vedení 5:1 prohra 5:6 - Tým TJ Sokol Prosečné se po závěrečném hvizdu zápasu asi pořádně divil, co že se to vlastně stalo. Zdálo se, že proti Rudníku B získá pohodlné tři body, domácí vedli už 5:1. Jenomže pak se hosté probrali a v 79. minutě otočili na konečných 6:5!

 

Tři branky v nastavení a rázem to z 2:0 bylo 2:3 - Řeporyje prohrávaly s Modřany 2:0. Vyloučen byl Martin Fenin, i kvůli tomu rozhodčí nastavoval rovnou pět minut. Domácí vedli ještě v 90. minutě 2:0, jenomže pak to přišlo. 90. minuta - bum - 2:1. 93. minuta - bum - 2:2. 95. minuta - bum - 2:3. Řeporyje si tak užily parádní obrat.

 

- Rezerva Řetězárny vedla v poločase už 5:1. Jenomže ani to jí ke třem bodům nestačilo. Vidnava v průběhu druhé půle obrátila skóre na 6:5 a hosté byli nakonec rádi, že vyrovnávacím gólem dovedli utkání do penalt. 

 

- Z 5:1 na 5:5 - Rezerva FC Slavia Karlovy Vary už si asi myslela, že má proti Baníku Královské Poříčí po půli hotovo. Jenomže chyba lávky, hosté v druhé půli čtyřmi zásahy srovnali stav.

 

Z 0:5 NA 5:5 - Ve 21. minutě vedlo slavkovské béčko na půdě Křižanovic 5:0 a zdálo se, že z toho bude pořádný debakl. Jenomže pak zapla domácí rezerva a nakonec urvala bod!

 

- Utkání FK TJ Radešínská Svratka B -  Oslavice přineslo parádní přestřelku a obrat. Domácí po půli vedli 3:0, dále 4:1 a stav 6:2 platil ještě 20 minut před koncem. Pět domácích branek dal Plhal. Jenomže pak se do toho pustila Oslavice, v rozmezí 71. a 88. minuty nasázela pět gólů a vyhrála 7:6.

   

POČET BRANEK JEDNOHO HRÁČE V JEDNOM ZÁPASE

11 BRANEK V ZÁPASE

Neuvěřitelný zápis ŠTĚPÁNA KACAFÍRKA! Červené Janovice s Martinem Jiránkem a Tomášem Řepkou si šly od prvního kola za postupem ve III. třídě Kutné Hory. A střelecky zářil právě Kacafírek, který má zkušenosti z třetí ligy. Kacafírek při výhře 13:0 dal 11 gólů a tento zápis už nikdo v sezóně nepřekonal. Nejblíže byl David Bláža z Vědomic, ten dal v jednom utkání 10 branek.

 

KARETNÍ MARIÁŠE

Událost, která se jen tak nevidí, se udála v utkání klatovské III. třídy. Domácí Kolinec změřil síly s Žichovicemi. A hosté v 5. minutě přišli po vyloučení o tři hráče a utkání tak dohrávali v osmi! Poločas ještě domácím stačili (1:1), Kolinec si nakonec došel pro výhru 4:2. A za co rozhodčí Stach už po pěti odehraných minutách vylučoval? Za kritiku své osoby - do zápisu uvedl, že mu tři hostující hráči nadávali (třetí hráč mu vulgárně vyčetl, jestli mu přijde normální, že vyloučí v páté minutě dva hráče, tak ho sudí poslal do šaten také).

 

6 ČERVENÝCH KARET – Chroustovice v OP Chrudim hostily SK Chrast. Rozhodčí rozdal rovnou šestnáct karet, a z toho jich hned šest bylo červených, včetně karty pro hostujícího trenéra!  

 

6 ČERVENÝCH KARET - Sparta Radonice se doma utkala se Sokolem Vilémov v okresním přeboru Chomutov. Utkání skončilo 1:2, ale zajímavější je, že zápas přinesl celkem šest vyloučení! Čtyři na domácí straně a dva hráči šli pod sprchy z hostujícího celku. Dvě vyloučení přišla po druhé žluté kartě, čtyři pak po vzájemných potyčkách hráčů z 15. a 70. minuty.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou