Turnaj pro Andrejku! Benefiční akce křimických fotbalistů

0

Kdo je z Plzeňského kraje, zřejmě již o příběhu maličké Andrejky slyšel. Malá holčička, která se narodila před dvěma léty, jako dvojiče ke svému o minutu staršímu bráškovi Patrikovi, měla příchod na svět komplikovanější, než její bráška. Jako malé novorozeně musela podstoupit několik operací a vyšetření. Lékaři jí následně diagnostikovali dětskou mozková obrnu – levostranná hemiparéza.

A to je jen začátek příběhu malé Andrejky, která se svým zdravotním hendikepem statečně bojuje a její rodiče jsou více než šťastní za každý její krasný úsměv na tváři. Jejím tatínkem je Jarda Rada, jehož výborní kamarádi se rozhodli uspořádat benefiční turnaj k výběru co největší možné částky na podporu léčby jeho dcery.

 

Fotbalový turnaj se odehraje v areálu fotbalového klubu Křimice dne 2. července 2022 a start je plánován na 9:00 hodin. Hrát se bude dle pravidel malé kopané v rozestavení 5+1, na přírodní trávě. Startovné pro jednotlivý tým je ve výši 3000,-Kč a maximální počet týmů je stanoven na 15 a světe div se, před pár dny byla ohlášena poslední 3 volná místa. Pokud tedy chcete pomoci, neváhejte! Ukončení přihlášek je k 24. červnu 2022, což je za 3 dny!

 

V rámci organizace turnaje byla také provedena aukce fotbalového dresu. Jednalo se o fotbalový dres týmu Feyenord Rotterdam a organizátoři jej popsali následovně: "Tento jedinečný dres je z utkání čtvrtfinále letošního ročníku Evropské konferenční ligy, kdy SK Slavia Praha dokázala v Nizozemsku remizovat 3:3. Právě střelci gólů Kökcü, Sinisterra, Senesi, ale také Nelson a další hvězdy jsou na dresu podepsaní. Feyenoord se nakonec probojoval až do finále soutěže a vy teď můžete získat tento unikátní kousek a přispět tím Andrejce na její léčbu." Dres se nakonec vydražil za částku 7000,-Kč a tato suma už je připsána na transparentním účtu pro Andrejku. Fotografie dresu naleznete v galerii.

 

A víte co se děje aktuálně? Probíhá dražba dresu SK Slavia Praha, konkrétně dres Tomáše Holeše. "Dres Tomáš Holeš podepsaný také jeho spoluhráči z A týmu SK Slavia Praha. Kolář, Mandous, Oscar, Samek, Traoré, Schranz... Hvězdy Fortuna ligy věnovaly tento sběratelský kousek do naší dražby a nyní máte jedinečnou možnost jej získat a pomoci Andrejce," informují organizátoři o další dražbě, která bude končit přesně 26. června 2022 ve 23:59 hodin. Aktuálně nejvyšší příhoz je ve výši 7500,-Kč. Připojit se do dražby můžete ZDE. Fotografii dresu naleznete opět v galerii.

 

Pomoct mužete ale i bez účasti na turnaji. Andrejka má otevřený transparentní účet, na který můžete zaslat svůj vlastní příspěvek:

Číslo transparentního účtu: 2100501602/2010

IBAN: CZ1220100000002100501602

BIC: FIOBCZPPXXX

 

Celý příběh malé Andrejky a její rodiny naleznete na webových stránkách: zivotnasiandy.cz.

 

Kompletní informace k turnaji naleznete na facebookových stránkách Turnaj pro Andrejku, nebo můžete kontaktovat přímo organizátora turnaje, kterým je Jan Šváb. Kontaktní údaje na jeho osobu naleznete v letáku v přiložené galerii, kde se můžete podívat i na krásnou rodinku, pro kterou je benefiční turnaj pořádán. Naleznete zde i jednotlivé týmy a jejich složení, které se turnaje zúčastní.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou