Chystáme nejlepší sestavy roku. Dejte nám tip na jejich složení!

0

Fotbalový ročník 2021/2022 už mají některé soutěže za sebou, v jiných zbývá odehrát posledních pár zápasů. Jako už tradičně vydáme na fotbalunas.cz nejlepší sestavy roku jednotlivých soutěží! Chcete nám s tím pomoci? Pošlete nám hvězdnou jedenáctku vámi sledované soutěže!

Sestavy roku - již brzy vypustíme do světa ideální jedenáctky sezóny 2021/2022 jednotlivých soutěží.

 

Protože nemáme redaktory ve všech soutěžích, pokud máte o neobsazené soutěži přehled, neváhejte a vytvořte sestavu roku dané soutěže právě vy! Pošlete nám vaše TOP 11 na email info(zavinac)fotbalunas.cz, do předmětu mailu napište "Sestava roku" + o jakou soutěž jde. Dále hráče a jejich posty, které do sestavy roku nominujete a krátké zdůvodnění, proč by si právě tito hráči zasloužili být v nejlepší jedenáctce celé soutěže. Nebo můžete využít formuláře ZDE. Každý, kdo nám dá tip na sestavu podzimu, se dostává do slosování o voucher k odběru zboží z e-shopu Pivovarů Lobkowicz.

 

Po dohrání zápasů všech soutěží se podíváme, kdo se stal Králem kanonýrů českých trávníků – unikátní projekt fotbalunas.cz, který poměří nejlepší střelce od IV. tříd až po nejvyšší soutěže. Stejně tak představíme například největší karetní hříšníky České republiky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou