HVĚZDY V PRALESE: Spoluhráči Václav Koloušek s Jaromírem Blažkem oslavili vysokou výhru

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

DVA VSTŘELENÉ GÓLY

Michal Hrdlička - Komentátor a manžel tenistky Karolíny Plíškové poslal Všenory do vedení v utkání ve Vraném nad Vltavou (III. třída).

 

Tomáš Okleštěk - Pětatřicetiletý hráč, který byl součástí mládežnického reprezentačního týmu ČR do 20 let, který na mistrovství světa hráčů do 20 let 2007 konaného v Kanadě získal stříbrné medaile, hájí dres Znojma v MSFL. A v závěru sezóny má výbornou formu, opět se dvakrát trefil, tentokrát v Uherském Brodě a už je nejlepším střelcem soutěže!

 

Milan Černý - V kariéře si zahrál mimo jiné v turecké lize, si chodí dělat radost v Kosoři, kde nastupuje jak za áčko, tak za béčko. Tentokrát naskočil v krajském přeboru a dal dvě branky. Připsal si i žlutou kartu.

 

David Lafata - Jeho Olešník (KP) vyhrál vysoko 6:2 v Čimelicích a bývalý reprezentant vstřelil své branky už ve 14. a 18. minutě. Hattricku se ale nedočkal. Jeho tým ještě živí šanci na prvenství v soutěži, to by ale Český Krumlov musel v posledním kole prohrát.

 

David Bičík - Bývalý sparťanský gólman se po profi kariéře s radostí přesunul do útoku a v Černolicích (I.B) válí.  Dal už 21 branek.

 

Václav Koloušek - 46 let, ale kdo umí, ten umí. Zahrál si i italskou nebo rakouskou ligu, jinak hájil barvy Liberce, Slavie i Sparty. V I.A třídě dal dvě branky rezervě Mariánských Lázní.

 

JEDNA VSTŘELENÁ BRANKA

Po jedné brance vstřelili Radim Holub, Martin Abraham, Ladislav Volešák (rovněž byl žlutě napomínán), Zbyněk Pospěch, Michal Pospíšil nebo Egon Vůch (rozhodčí mu v zápase také ukázal žlutou kartu).

 

ŽLUTÁ KARTA

Žlutou kartu si připsali do stastistik Jan Rezek (Teplice B, ČFL B) a Ondřej Kušnír (Divize B, Bruntál).

 

NASTOUPILI

Kromě dalších bývalých hvězd nastoupil o víkendu například Tomáš Řepka za Červené Janovice, Luděk Stracený za Davli, Jan Šimák v divizi za Sokol Lom a mezi tyče se postavilo i duo Jaromír Blažek (ten hraje s Kolouškem za TJ Karlovy Vary-Dvory) a Radek Sňozík (Lety).

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou