NEJ VÍKENDU: Zrodila se další výhra o dvacet gólů

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU 

FC Nový Hradec Králové B - SK Jeníkovice 20:0

Jednoduché počty - deset gólů domácích v prvním poločase,  deset ve druhém a byla z toho jeníkovická ostuda. 

 

Sokol Kochánky - FC Horky nad Jizerou B 2:15

Nejvyšší venkovní výhru o třiáct gólů si připsaly Horky nad Jizerou B, které kralovaly v Kochánkách.

 

STŘELCI VÍKENDU - 7 branek

Pavel Melichar z Nového Sedla, Petr Herkner z Třeště B a Daniel Beránek hrající za Dvorce - to byli víkendoví střelečtí králové České republiky. Všichni se totiž trefili sedmkrát. Melichar přispěl k výhře 16:0 a s 39 góly je nejlepším střelcem I.B třídy Ústeckého kraje. I Herkner se po výhře Třeště B 9:0 a svém galapředstavení vyhoupl s 29 brankami na pozici nejlepšího střelce své soutěže. A to stejné platí u Beránka, v plzeňské třetí třídě měl hlavní roli ve výhře 10:1 a vládne střelcům s celkem 25 góly.

 

 

DIVOČINA VÍKENDU – 4 ČERVENÉ KARTY 

Vylučovat, vylučovat, vylučovat. Tímto heslem se řídil doktor, pardon rozhodčí Plzák v utkání ústecké I.B třídy mezi Duchcovem a Strupčicemi. V 50. minutě přišla první červená karta pro domácího Navrátila, za "prudké vražení oběma rukama do hrudi soupeře s jeho následným pádem na zem v přerušené hře." V 54. minutě se strhla mela, po které šli ze hřiště tři hráči. Domácí dal soupeři facku, jeden z hostujících fotbalistů šel pod sprchy po druhé žluté kartě, další po kritice rozhodčích. 

  

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 687 DIVÁKŮ 

Nejvyšší návštěvu zaznamenali rozhodčí do oficiálního zápisu v utkání divize B mezi FK Louny a Baníkem Most. Zápas skončil 0:0.

 

OBRAT VÍKENDU

Z 1:5 AŽ K REMÍZE

Tatran Starý Lískovec začal domácí zápas se Slovanem Brno B mizerně, po půli prohrával 1:4. A když hosté přidali v 58. minutě další branku, už by na domácí nikdo nevsadil. Pak ale přišla lískovecká smršť. A byla z toho výsledná remíza 6:6!

 

5:2 V 79. MINUTĚ, 6:6 NA KONCI

Bozkov si nepohlídal výsledek proti béčku FK Přepeře a nakonec bral jen bod.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou