PERLIČKY VÍKENDU: Hráč zapomněl své jméno. Rozhodčímu hosté roztrhali poznámky a napálili ho míčem do břicha

0

Sezóna se blíží ke konci, ale incidentů ani v posledních kolech neubývá. Ani tentokrát se tak některé zápasy nedohrály. Proč?

ROZTRHANÉ A ROZKOPANÉ POZNÁMKY A NAPÁLENÍ MÍČE DO ROZHODČÍHO

Utkání Borovan s Vráží v písecké III. třídě se nedohrálo, skončilo předčasně za stavu 4:3 pro domácí po 83 minutách. Co se přihodilo? Rozhodčí Kalina, který řídí utkání v úctyhodném věku 70 let, krátce poté, co domácí vstřelili čtvrtý gól, vyloučil vrážského Jana Staňka.  "Pohoršující a urážlivý výrok v přerušené hře za hrubou urážku na mojí osobu," popsal jeho provinění rozhodčí. Daleko bizarnější je ale popis druhé červené karty pro Jana Máru, která ihned následovala. "Neoprávněně vběhnul z lavičky do hřiště v přerušené hře a vytrhnul mi z ruky karty s poznámkami o utkání, které roztrhal a rozkopal po trávníku," je uvedeno v zápise z utkání.

 

Vráž tedy rázem přišla o dva hráče, ale v oslabení si nezahrála. Po zahájení hry totiž přišel blikanec dalšího hráče, Jarolíma Soboty. "Když jsem dal pokyn k zahájení hry po obdržení branky, tak mě z bezprostřední blízkosti, asi ze dvou metrů, úmyslně nepřiměřenou silou napálil míčem do podbřišku. Utkání jsem ukončil, protože jsem v ten okamžik pro bolest a slabost nebyl schopen pokračovat v řízení utkání," sdělil sudí Kalina. "Hráč se mi potom přišel omluvit," doplnil ještě. 

 

NEVĚDĚL, JAK SE JMENUJE

Nedohrálo se ani utkání mezi FK NOVA Vávrovice a TJ Sokol Melč v opavském okresním přeboru. Ukončeno bylo po půli za stavu 3:0 pro domácí. Více už popis rozhodčího: "V poločasové přestávce paní vedoucí domácího mužstva  společně s domácím kapitánem chtěla provést konfrontaci hostujícího hráče č. 7. Hostující hráč sdělil, že neví, jak se jmenuje a odešel z kabiny rozhodčích. Konstatuji, že z mého pohledu se o hráče zapsaného v zápisu nejednalo. Dle sdělení vedoucí domácího mužstva se jednalo o jiného hráče, který nastupuje za Hradec nad Moravicí, což já samozřejmě potvrdit nemůžu, jelikož ho neznám. Poté mi hostující kapitán sdělil, že mají do druhého poločasu k dispozici jen 6 hráčů z důvodu zranění a do druhého poločasu nenastoupí, tudíž bylo utkání ukončeno a druhý poločas se neodehrál."

 

ULTRAS NA ZÁPASE OKRESNÍHO PŘEBORU

Nevšední diváckou kulisu obstarali fanoušci v utkání okresního přeboru Prahy-východ mezi Báští a Mirošovicemi - kompletní fotogalerii naleznete ZDE.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou