HVĚZDY V PRALESE: Jablonského one man show, trefil se i Koloušek nebo Michal Hrdlička

0

 

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Tomáš Rolinek, bývalý hokejový reprezentant a kapitán mistrů světa z roku 2010, přidal další gól, ale prohru svého Srchu neodvrátil. Petr Švancara se tentokrát zapsal do statistik pouze žlutou kartou, stejně jako Adam Varadi, David Rozehnal nebo Jiří Štajner.

 

Třiačtyřicetiletý bývalý slávista Tomáš Jablonský pálil ostrými za Hřebeč. Ta vyhrála v krajském přeboru na půdě Kosoře a hádejte, kdo dal všechny branky hostů? Správně, Jablonský. V sezóně už nasázel 17 branek, ale na exsparťana Jeslínka to nestačí, ten už má na kontě 24 tref. 

 

Hattrickem se předvedl exligový Tomáš Janíček při výhře 9:0 ve zlínské I.B. Nestárnoucí Radim Holub dvěma brankami přispěl k výhře Dřenicím. A rovněž šestačtyřicetiletý Václav Koloušek se také trefil dvakrát, nastupuje v I.A třídě na Karlovarsku.

 

Moderátor Michal Hrdlička skóroval za Všenory a přispěl tak k výhře. Postupující Červené Janovice daly soupeři tentokrát 11 gólů, jeden z nich měl na svědomí i Martin Jiránek. Na gólovou vlnu v janovickém dresu opět naskočil Štěpán Kacafírek, který už útočí na metu 80 gólů v sezóně! Egon Vůch rozhodl utkání ČFL - ve zkratce přišel, viděl, zvítězil. Do utkání totiž naskočil v 65. minutě za vyrovnaného stavu, o pár sekund později vstřelil gól a 2:1 už duel skončil. Ze zápasu máme fotogalerii, tak se podívejte.

 

Branku o víkendu oslavili také Pavel Simr, David Kalivoda, Tomáš Hájovský, Zdeněk Šenkeřík či Martin Abraham.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou