NEJ VÍKENDU: V sezóně se do sobotního zápasu netrefil, teď skóroval rovnou osmkrát!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU 

TJ Mladějovice - TJ Sokol Doloplazy B 18:0

FC Ovčáry - FK Červené Pečky 1:15

 

STŘELEC VÍKENDU - 8 branek

ONDŘEJ MATĚJKA byl hlavním katem Pičína B, jeho Tochovice B vyhrály vysoko 15:0. Pro Matějku to paradoxně byly vůbec první góly v sezóně.

 

DIVOČINA VÍKENDU – 4 ČERVENÉ KARTY V ZÁPASE

Vypjaté a těsné utkání mezi Radostínem nad Oslavou B a Bohdalcem skončilo nakonec se čtyřmi vyloučeními. Hned tři vyfasovali hosé, byť jednu "redku" až po utkání, kdy hráč vyčinil rozhodčímu za to, že dle něj nastavil málo minut nad rámec základní hrací doby.

 

ZRUŠENÝ GÓL Z PENALTY? VIDEO ZÁHADNĚ NEDOSTUPNÉ...

V duelu KP Plzeňského kraje domácí FC Chotíkov 1932 zdolal TJ Baník Stříbro 2:1. V zápase ale nejvíce zaujal moment před poločasem, kdy o záchranu bojující Stříbro kopalo po odpískaném faulu penaltu. A proměnilo, šlo do vedení 2:0. Jenomže v tom se sudí podle všeho rozhodl, že si vše rozmyslí, že penalta se kopat neměla. A nařídil nepřímý kop od brány. Co k tomu řekl kouč hostů Luboš Zaoral? "Po dlouhém přemýšlení z toho udělám radši jen kratší hodnocení, protože kdo na zápase byl přítomen, ví, co se tam odehrálo za komedii," posteskl si. "Před poločasem se dostáváme do další šance, penaltový zákrok domácího hráče, rozhodčí nařizuje pokutový kop, který jsme proměnili, radujeme se a najednou pan rozhodčí si vymýšlí, že penaltu ruší a že bude nepřímý kop proti nám." Na webu, kde mají být nahrané videozáznamy z utkání, není část utkání mezi 30. a 60. minutou dostupná.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 500 DIVÁKŮ

Podle zápisu z utkání navštívala pětistovka diváků utkání v jihomoravské I.A třídě mezi Miloticemi a Dubňany (0:2).  Stejný počet fanoušků hnal dopředu hráče v utkání na Zlínsku mezi FK Prostřední Bečva a FC Dolní Bečva (3:1).

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU 

0:4 PO PŮLI? I TAK VYHRÁLI

Hráči Příbora doslova prospali první poločas s Lichnovem a prohrávali 0:4. O poločase jakoby je ale někdo pokropil živou vodou. Náskok rychle srovnali a nakonec při remíze 5:5 dokonce urvali bonusový bod v penaltách.

 

POČERNICKÁ PŘESTŘELKA

V derby Dolních a Horních Počernic měli po půli jasně navrch "Horňáci", vedli 4:0, trefil se i Karel Piták. Domácí se nevzdali, během 20 minut druhé půle srovnali na 4:4. Jenomže bodová radost s nekonala - v 90. minutě si totiž Horní Počernice vzaly vedení zpět a vyhrály 5:4.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou