Tip experta 17. kolo - Zraněný kanonýr Olešnice Hanzal věští v 17. kole jen jednu remízu

0

Před každým hracím kolem uveřejníme článek nazvaný Tip experta. Jako první tipuje zápasy nadcházejícího kola okresního přeboru dvanáctigólový střelec jasného lídra tabulky z Olešnice Michal Hanzal. Ten svému týmu sice na hřišti nepomůže, ale i tak věří, že Nová Ves nebude nad síly týmu, který v soutěži ze šestnácti duelů čtnáct vyhrál a dvakrát remízoval.

Rudolfov B - Hluboká nad Vltavou B: tip 0

Domácí sice potřebují bodovat naplno, ale obě dvě mužstva mají A týmy, ze kterých můžou čerpat, tak uvidíme, kdo toho využije ve větší míře. Myslím si, že v utkání moc gólů k vidění nebude, zápas skončí dělbou bodů.

 

Hrdějovice B - Čtyři Dvory B: tip 2

Myslím, že radovat se budou hosté, musím říct, že Čtyři Dvory nehrají vůbec špatný fotbal! Dávají poměrně hodně gólů a mají celkově zkušenější tým. V zápase padnou více než tři branky.

 

Nové Hodějovice - Jankov/Dubné: tip 2

Domácí bojují s koncem tabulky a nutně by potřebovali vyhrát. Jenže na jejich půdu míří soupeř, který je gólově rozjetý. Myslím si, že Jankov vyhraje o více než dvě branky.

 

Horni Stropnice - Lokomotiva B: tip 1

Domácí doma moc neprohrávají a tak věřím, že body zůstanou ve Stropnici. V posledním utkání Stropnice sice prohrála rozdílem třídy, ale o to víc to budou chtít napravit. Horní Stropnice si spraví chuť a vyhraje o dvě branky.

 

Mladé - Borek: tip 1

Tento zápas by podle mého názoru měl mít jasného vítěze. Vyhrají domácí a to o více než jednu branku. Fotbalisté Mladého moc gólů nedostávají, což dokázali i v minulém kole vynulováním Lokomotivy, a věřím, že doma se jim střelecky bude dařit.

 

Nová Ves - Olešnice: tip 2

Věřím, že Olešnice vyhraje! Domácí sice hrají na své půdě a mají v kádru spoustu zkušených hráčů, ale na rozjetý tým Olešnice to stačit nebude. Olešnici sice trápí marodka, ale i přesto má k dispozici dost opor, které tým dotáhnou k vítěznému konci. Olešnice si odveze tři body a vyhraje o více než jednu branku.

 

Nové Hrady - Chrášťany: tip 1

Tohle musí být pro domácí povinné vítězství! Na Novohradsko přijede poslední tým tabulky, který dokázal uhrát zatím pouze šest bodů... Hrady teď v derby s Olešnicí prohrály a tak si spraví chuť na Chrášťanech. Jsem si jistý, že Hrady vyhrajou o více než dvě branky.

 

Rudolfov B - Hrdějovice B: tip 1 (dohrávka 16. kola se odehraje 16. dubna)

Domací potřebujou nutně zabrat a tak věřím, že toto utkaní dotáhnou do vítězného konce. V tomto utkaní padnou více než tři branky, bude to ofenzivně vedený zápas.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou