DOSAVADNÍ NEJ JARA: Nejlepší střelec dal za čtyři zápasy 21 gólů!

0

Jaké největší debakly se zatím na jaře urodily? A kdo je nejlepším střelcem jara?

NEJVĚTŠÍ DEBAKLY

Olešnice - AFK Častolovice B 0:17 

Častolovické béčko v rychnovské IV. třídě vedlo v poločase už o deset branek, po půli jich přidalo ještě dalších sedm. Olešnice ve třinácti zápasech sezóny inkasovala už 105 branek.

 

FK Rašovice - Tatran Klášterecká Jeseň 17:1

Okresní přebor Chomutov nabídl také jeden zápas, kde tým nasázel sedmnáct fíků.

Největším vítězstvím v ročníku tak zůstávají výsledky 31:0 a 32:1 z průběhu podzimu.

 

STŘELEC JARA

Štěpán Kacafírek se zkušenostmi z vyšších soutěží si užívá střeleckého vyžití ve III. třídě Kutné Hory. Atakovat bude jistě i nejvyšší příčku v žebříčku fotbalunas.cz pro Kanonýra České republiky. Už po podzimu byl třetí, na jaře je ještě více chuti. Kacafírek dal osm branek Zbýšovu, tři branky Sázavě B, sedm gólů Miskovicím a tři branky Sedleci B. Celkem 21 gólů ve 4 zápasech! Červené Janovice, za které hraje i Tomáš Řepka nebo Martin Jiránek, vládnou soutěži a těší se na postup. Vyhrály všech 17 duelů se skóre 118:13.

 

DIVOČINY JARA

5 ČERVENÝCH KARET: Pozdeň - FK Brandýsek

14 KARET CELKEM: TJ Sokol Dambořice - Vlkoš

 

PŘESTŘELKY JARA

V utkání SK Sedlec proti FK Boršov nad Vltavou rozhodla o výhře hostů 6:5 penalta z nastavení.  "Každou část tohoto zápasu byl lepší jeden z týmů, pokud by skončil remízou, asi by to bylo spravedlivé. Jenže to by se v nastavení nesměl tak zásadně vložit do zápasu pomezní rozhodčí, který odmává nasimulovanou penaltu. Ještě jsem nezažil, že by sám "faulovaný" hráč ještě na hřišti řekl, že to být penalta neměla, že to zkusil," hodnotil domácí hráč divoké utkání.

 

TJ Okrouhlo - FC Jílové B 8:7 - Gólově bohatá nadílka v Okrouhlu.

 

Sokol Tištín - FC Dobromilice 6:7p  - Domácí vedli po půli už 4:0. Jenomže ani to jim nestačilo a hosté předvedli velký obrat.

 

Potštát zase hostil Lipník nad Bečvou B a zápas při konečném výsledku 5:6 po pokutových kopech skončil v základní hrací době kuriózně. Oba týmy totiž v nastavení kopaly penaltu a proměnily. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou