Poločasová jatka - tým o půli nahlásil celkem šest zraněných

0

Domácí Okrouhlice měly k zápasu okresního přeboru Havlíčkův Brod připraveno dvanáct hráčů. Šmolovy je ale v prvním poločase výsledkově zdemolovaly, vedly 6:1. No a ve druhé půli už se vůbec nehrálo. 

Domácí přitom v zápase vedli, když v 7. minutě proměnili penaltu. Hosté ale zápas rychle otočili a skóre navýšili až na rozdíl pěti branek.

 

Během poločasové přestávky ovšem informoval rozhodčího vedoucí domácího mužstva o velkém počtu zraněných hráčů, s tím, že Okrouhlice nedají dohromady ani nutnou sedmičku hráčů. Proto utkání bylo předčasně ukončeno, dle tvrzení domácích z důvodu zranění hráčů. Jeden z domácích fotbalistů nedohrál už v první půli, dva hráči o půli nahlásili zranění kolena, dva zranění kotníku, jeden si stěžoval na naražená žebra. Zkrátka, Okrouhlice ukázaly opravdu velkou náchylnost ke zraněním, zvlášť o poločasové pauze, tak uvidíme, jak se dají jejich hráči dohromady pro příští zápasy... 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou