Plzeň - Město | III. třída - Nejlepším Hráčem kola jste zvolili Libora Kovaříka!

0

Devatenácté kolo soutěže je zdárně za námi, stejně tak i další hlasování o Hráče kola! Nejvíce se hlasů od fanoušků získal a nejlepším hráčem se stal košutecký Libor Kovařík! V těsném závěsu se na stříbrné pozici umístil Petr Hrdlička, třetí příčku obdržel bolevecký Lukáš Matoušek.

Největší množství hlasů od Vás v tomto kole získal útočník Košutky B Libor Kovařík, který nakonec obdržel 60 % všech hlasů. Šikovný forvard se podílel na vysoké výhře Košutky nad Starým Plzencem dvěma trefami a svůj triumf tedy získal naprosto oprávněně.

 

Druhé místo si připsal další útočník Petr Hrdlička, který válí za vedoucí tým soutěže Vodní stavby A, které v tomto kole opět vyhrály. Hrdlička získal 22 % procent všech hlasů.

 

Pomyslnou bronzovu medaili si odnesl bolevecký kanonýr Lukáš Matoušek, kterému se také podařil skvělý kousek, když hattrickem sestřelil rozjeté Hradiště. Na výhru v anketě to sice nebylo, nicméně Matoušek získal krásných 14 % hlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou