Hulínská Admira končí v 1. B třídě a v jarních odvetách už hrát nebude

0

Před zahájením mistrovských soutěží dochází ve zlínské 1.B třídě skupině B k jedné změně. Hulínská Admira totiž odhlásila svůj tým pro jarní odvetnou část a výsledky Hulína tak budou anulovány.

„Mužstvo je přestárlé. Ačkoliv jsme se do poslední chvíle pokoušeli sehnat novou krev, tak se nám to bohužel nepodařilo. O fotbal není zájem, od mladých vůbec ne. Nikdo nechce hrát, ani kluci z Hulína. Je to smutné, ale po 29 letech jsme skončili," mrzí Jarku.

Odstoupení z I. B. třídy skupiny B bylo nevyhnutelné, Admira však minimálně chtěla dohrát sezonu. Ani to se jí však nakonec nepodařilo. „Situace se vyhrotila, nevyšly dvě tři posily. Zhroutilo se to jako domeček z karet, nešlo pak už riskovat."

 

Hulínský klub měl problémy už v průběhu podzimní části sezony, zápas v Holešově "B" byl zrušen. „Sešlo se nás tam sedm. Do jara bychom teď vstupovali s dvanácti hráči, třetina navíc má směny a každý druhý týden by nemohla nastupovat. Neustále by to bylo na hraně, o nervy. Navíc to stojí nemalé peníze. Když není zájem, nemá to smysl tlačit násilím," pronesl Jarka.

Poslední sezony byly vinou restrikcí před covidem-19 specifické, dvě jarní části sezony zůstaly nedohrány. I tento výpadek se na Admiře podepsal. „Covid sehrál velkou roli. Tři až čtyři hráči během této doby skončili, už jsme o nich v podstatě neslyšeli. V této době jsme se nescházeli, netrénovali. Začalo se nám to rozpadat. Teď přes zimu trénovalo šest skalních. Hráči navíc mají hodně přes třicet let," uzavírá Jindřich Jarka.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou