Hradec Králové - IV. třída sk.B - Hráčem 11.kola se stal Patrik Václavík ze Starého Bydžova

0

Mladý hráč Starého BydžovaPatrik Václavík se stal zcela jednoznačně hráčem 11.kola. A to i díky své vstřelené brance do sítě Převýšova. Nechal za sebou dvougólového Lukáše Tužila, i výborně hrajícího Radka Hrubého.

1.místo:  Patrik Václavík         -  59%   -  SK Starý Bydžov

2.místo:  Lukáš Tužil                -  24%   -  TJ Slavoj Syrovátka

3.místo:  Radek hrubeš           -  10%   -  FC Spartak Kobylice B

 

 Na dalších místech se umístili hráči Libčan

 

Patrik Václavík - Díky svým fanouškům získal s ohromným náskokem první místo v sestavě o hráče kola. Je vidět, že když se hráč celý zápas snaží a přidá něco navíc , tak to diváci vždy ocení. A odměnou pro Patrika Václavíka je první místo s 59% všech hlasů.

 

Lukáš Tužil -  Tady není co řešit. Vynikající výkon a dvě vstřelené branky do sítě Myštěvse vyneslo tohoto hráče až na druhé místo. A to s pěknými 24% všech hlasů

 

Radek Hrubeš - Hráč zápasu se celé utkání snažil pokořit obranu Nepolis. A i když se mu to ani jednou nepodařilo, tak svým výkonem potěšil fanoušky a dostal se na třetí místo s 10% všech hlasů

 

S Patrikem Václavíkem se potkáme i ve čtvrtek, kdy s ním uveřejníme rozhovor.

 

Těšte se na další hlasování o hráče 24.kola, které proběhne v příštím týdnu od Pondělí 4.5. až do úterní půlnoci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou