VIDEO: Kvalitní strava, posilovna jako vztah a "rychlé nohy". Láďa Hampl dokončil zimní přípravu v Liberci

0

Zímní přípravné okénko pomalu končí a svou štaci ve Slovanu Liberec ukončil i herec Ladislav Hampl. Zde totiž v lednu začal spolu s hlavním trenérem ženského týmu připravovat ligové hráčky na novou sezónu a boj o první čtyřku. 

Láďa v týmu začal nejdříve neortodoxními metodami, které holky vůbec neznaly. Časem ale i on ukázal, že je právoplatným členem týmu.

 

Nejdřív holkám vysvětlil jak má vypadat správná strava, aby je následně vzal na výběh, který sám vedl. Posilování přirovnal ke vztahu a na umělce ukázal, že "rychlé nohy" mu nedělají problém. Prostě trenér na svém místě!

 

 

Podařilo se mu holky dostatečně připravit? To uvidíme hned v prvním jarním kole, kdy severočešky vyzvou ženy z Pardubic.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou