VIDEO: Slavia slaví, Sparta pohořela

0

Po několikaměsíční pauze se tento týden opět rozběhly evropské poháry. Čtvrteční večer patřil duelům Sparty a Slavie jakožto posledním českým zástupcům v Evropské konferenční lize.

Sešívaní zavítali na horkou půdu do Istanbulu, kde se střetli s věhlasným Fenerbahce. Pražané se nemohli opřít o svého lodivoda Jindřícha Trpišovského, který pro nemoc s týmem neodcestoval. Do boje je tak vedl asistent Jaroslav Köstl. 

V samotném utkání byla Slavia lepší a po většinu času diktovala tempo hry. Po brankách Traoreho, Oscara a Lingra vedli už 3:1. Turecký soupeř však dokázal v závěru snížit a utkání zdramatizovat. Další gól již nepadl a do Edenu tak putuje těsné vítězství 3:2. 

 

Ohlasy Slavie

 

Sparta přivítala na Letné srbský Partizan a věru nebylo moc na co koukat. Celý zápas byl plný nepřesností a chyb. Sparta rozhodně nebyla horším celkem, vypracovala si několik nadějných příležitostí, avšak brankou žádná neskončila. To hosté se z obyčejného nákopu dokázali prosadit, když Holec špatně vyběhl a Menig ho zkušeně přehodil. Sparta tedy pocestuje do Bělehradu s jednogólovým mankem a je jí jasné, že v srbském pekle ji bude čekat pořádná fuška. 

 

Ohlasy Sparty najdete zde.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou