SESTAVY PODZIMU - Rozcestník

0

Měsíc před ukončením hlasování o nejlepších hráčích podzimu v soutěžích České republiky vám všechny vydané sestavy podzimu přiblížíme do jediného rozcestníku. Jak už jsme dříve uvedli, na našem webu už naleznete desítky sestav z různých soutěží, které vytvořili redaktoři fotbalunas.cz s přispěním zástupců klubů nebo fanoušků soutěží. Hlasujte i vy a pomozte svému favoritovi k ceně od Pivovarů Lobkowicz. Celkem hrajeme o ceny v hodnotě 11 000 Kč!

Ve hře pro vítěze jsou ceny od Pivovary Lobkowicz! Absolutní vítěz, tedy hráč s největším počtem hlasů ze všech sestav podzimu, se může těšit na poukaz k odběru zboží z e-shopu Pivovarů Lobkowicz v hodnotě 5000 Kč! Vítězný hráč s druhým nejvyšším počtem hlasů obdrží voucher v hodnotě 3000 Kč, třetí nejúspěšnější vítěz další sestavy podzimu se pak může těšit na poukaz v hodnotě 2000 Kč. A voucher za 1000 Kč pak poputuje i za nejúspěšnějším brankářem ze sestav podzimu uvěřejněných na fotbalunas.cz! Připomínáme, že hlasovat pro své favority můžete jednou za 24 hodin, ale pokud se zaregistrujete, můžete i jednou za 1 hodinu! Tím můžete hlasování rozhodně více ovlivnit.

 

Níže je seznam všech vydaných sestav podzimu:

ŘÍDÍCÍ KOMISE PRO ČECHY - ČFL A, ČFL B, Divize A, Divize BDivize C

 

ŘÍDÍCÍ KOMISE PRO MORAVU - Divize D

 

KARLOVARSKÝ KRAJ - Krajský přebor, I.A třída, I.B třídaOkresní přebor Karlovy Vary

 

ÚSTECKÝ KRAJ - Krajský přebor, I.A třída sk. A, I.B třída sk. AOkresní přebor Louny

 

PLZEŇSKÝ KRAJ - Krajský přebor, I.A třída, I.B třída sk. A, I.B třída sk. B, I.B třída sk. COkresní přebor Plzeň-město

 

STŘEDOČESKÝ KRAJ - Krajský přebor, Okresní přebor Kolín, Okresní přebor Rakovník, III. třída RakovníkIII. třída Beroun

 

JIHOČESKÝ KRAJ - I.A třída sk. A, I.A třída sk. B, I.B třída sk. A, I.B třída sk. B, I.B třída sk. D, Okresní přebor Jindřichův Hradec, Okresní přebor České BudějoviceIII. třída České Budějovice

 

KRAJ VYSOČINA - Krajský přebor, I.A třída sk. B, I.B třída sk. AI.B třída sk. B, Okresní přebor JihlavaOkresní přebor Pelhřimov, Okresní přebor TřebíčOkresní přebor Žďár nad SázavouIII. třída Žďár nad Sázavou, III. třída Třebíč

 

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ - I.B třída sk. B

 

ZLÍNSKÝ KRAJ - Krajský přebor, I.A třída sk. BI.B třída sk. B 

 

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ - I.A třída sk. A, I.A třída sk. B, I.B třída sk. C, Okresní přebor Opava

 

Že jste mezi výše uvedenými soutěžemi nenašli sestavu podzimu vaší soutěže? Pravděpodobně je to z důvodu, že ve vaší soutěži redaktora nemáme, nebo nám jí nezaslal ani nikdo ze čtenářů. Pokud byste chtěli, aby se o vaší soutěži psalo více, a to i včetně sestav a rozhovorů, můžete nám pomoci buďto jako registrovaný člen (NÁVOD ZDE), nebo se můžete stát naším redaktorem a psaním článků si i přivydělat. Zde najdete více informací.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou