STATISTIKA PODZIMU: Vlastní branky

0

Dalším ukazatelem, na který jsme se zaměřili, byly vlastní branky. Věnovali jsme jim patřičnou pozornost a v článku se dozvíte, jací hráči si za první polovinu sezóny nasázeli nejvíce vlastních branek. Ale u hráčů to neskončí. Co dalšího jsme porovnávali?

V galerii, jak už jste u nás zvyklí, naleznete plnou várku informací z podzimních statistik. V prvé řadě jsme se podívali na samotné hráče, kteří zaznamenali za první polovinu sezóny nejvíce vstřelených vlastních branek. Hned dva hráči se třikrát prosadili do opačné sítě, než by správně měli... A to už je umění.

 

Další, co vás v galerii čeká, je porovnání, v jakých týmech zaznamenali celkově nejvíce vlastních branek. Žádný celek se nedostal přes 4 vlastní branky, ale i to je "znamenitý počin" všech hráčů, kteří se na těchto číslech svého klubu podíleli.

 

Závěrem naleznete porovnání, v jakých soutěžních úrovních se nejvíce střílelo do vlastních sítí. A také zde naleznete porovnání mezi kraji a okresy, tedy který kraj a okres je na tom co do počtu vlastních branek "nejlépe".

 

ČTĚTE TAKÉ:

ŽEBŘÍČEK TOP 500 KANONÝRŮ PODZIMU ČESKÉ REPUBLIKY

STATISTIKY PODZIMU: Žebříček nejtrestanějších hráčů a týmů českého fotbalu 

STATISTIKA PODZIMU: Nejpřísnější rozhodčí v ČR


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou