VIDEO: Univerzitní fotbalová liga - ohlédnutí za celým ročníkem

0

Ve čtvrtek 2. prosince se odehrály finálové bitvy o medailové umístění, které měly jen podtrhnout jinak velmi zdařilou a fotbalově zajímavou celorepublikovou univerzitní fotbalovou soutěž. Kdo nakonec nad hlavu zvedl pohár pro vítěze a jak probíhal celý ročník?

Finálové utkání mezi Karlovo Univerzitou v Praze a Západočeskou univerzitou v Plzni skončilo výsledkem 5:2 (1:1), když západočeši po přestávce odpadli a nezvládli až do závěrečných minut držet se soupeřem krok. Zlaté medaile tak zůstaly v Praze a stříbrné putovaly do Plzně.

 

Nabídneme vám kromě fotografií, které naleznete v galerii, také záznam celého finálového utkání mezi UK a ZČE, které sudí odstartoval ve čtrvtečních 13:00 hodin.

 

 

Utkání o 3. místo mezi Univerzitou Palackého v Olomouci a Masarykovo Univerzitou v Brně je možné shlédnout na facebookové stránce UFoL (kliknutím na tento řádek). Zde se začínalo ve stejný den, ale od 17:00 hodin a utkání mezi UPOL a MUNI skončilo výsledkem 1:3. Jihomoravané si tak odvezli z Olomouce bronzové medaile.

 

Jak již bylo uvedeno výše, v galerii naleznete fotografie z obou zápasů. Naleznete zde například i Romana Hubníka, který osobně předával ceny v Olomouci.

 

O průběhu celého ročníku Univerzitní fotbalové ligy jsme informovali v těchto článcích, kde naleznete i spostu fotografií a pozápasových rozhovorů z jednotlivých utkání:

Startuje Univerzitní fotbalová liga!

UFoL: vše, co potřebujete vědět

Pražské univerzitní derby dopadlo jednoznačně

Univerzitní medailonky #1

VŠCHT vyzvala Karlovku, po první půli bylo jasno

Karlovka nezaváhala ani podruhé, VŠE stále bez bodu

VŠTE - ZČU: Skvělý fotbal, drama až do konce

Vyrovnaný duel mezi VŠCHT a ČZU rozhodly tři chyby

Masaryčka vyzvala v moravském derby Baťovku

SHRNUTO: UFoL - odehraná utkání

UPCE - ČVUT, zápas dvou poločasů

Univerzitní liga má za sebou další tři zápasy. Kdo má jisté play-off, kdo ještě musí zabojovat?

Pražské derby nabídlo reklamu na fotbal

UFoL: ČTVRTFINÁLE

UFoL: SEMIFINÁLE

FINÁLE: Univerzitní fotbalová liga


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou