Nejlepším hráčem 19. kola Okresního přeboru, se stává ...

0

... Filip Josef ! Střední záložník TJ Sokol Kratonohy vstřelil vítězný gól v utkání s Kunčicemi. Kratonohy se tak postupně odpoutávající od pásma sestupu a dostávají se do "klidného středu" tabulky. 

Na prvních třech místech se umístili:

1. Filip Josef                 - Kratonohy B - 32% hlasů!
2. Tomáš Koóš             - Kosičky         - 21% hlasů!
3. Jiří Kučera                - Chlumec B  -   16% hlasů!

 

Na stříbrné pozici se objevil vítěz hlasování minulého týdne, záložník TJ Sokol Ksočiky Tomáš Koóš. Tomu se povedlo skórovat v druhém zápase po sobě. Tento "sváteční střelec" se tak podílel na vítězství svého celku na horké půdě Dohalic.

 

Třetí místo patří dvougólovému střelci Jiřímu Kučerovi. Jeho dva góly zajistili "béčku" Chlumce tři body na domácím hřišti proti Skřivanům. Jiří nastupuje na postu útočníka, takže se mu v tomto kole povedlo dokonale naplnit jeho předpoklady.

 

Nevyhrál Váš favorit? Nebuďte smutní. V příštím kole nás čeká další hlasování. S vítězem Vám přineseme rozhovor a to hned ve čtvrtek !


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou