STATISTIKY PODZIMU: Žebříček nejtrestanějších hráčů a týmů českého fotbalu

0

Zažít vyloučení v zápase se může stát každému, ale hned třikrát za podzim? To musí být trenér pak převelice štasten za takového hráče. Prošli jsme soutěže České republiky a výsledkem je unikátní žebříček zlých mužů amatérského fotbalu! Někteří hráči, jakoby bez obdržené karty ani nechtěli odejít z hrací plochy.

ŽLUTÉ KARTY 

V počtu žlutých karet je jednoznačným vítězem číslo 77096! Přesně tolik žlutých karet se za podzimní část sezóny k datu posledního zápasu neprofesionálních soutěží rozdalo. A těch 77096 karet se rozdalo mezi 42218 hráčů. 

 

Těmi nejtrestanějšími hráči, kteří s rozhodčími téměř každý zápas hráli žlutou mariáš, byli hned čtyři hráči. Vítězslav Janda, Dominik FoltaDavid BrdaVít Chadraba obdrželi po 11 žlutých kartách. Dominik Folta k tomu přidal ještě jednu červenou kartu.

 

Vítu Chadrabovi se možná jeho frustraci ani nelze divit. Patří s 8 brankami k nejlepším střelcům soutěže, ovšem jeho Ovčáry dokázaly skórovat pouze čtrnáctkrát, pravidelně dostávají vysoký příděl branek (celkem 80) a ve své soutěži jsou beznadějně poslední.

 

Nejtrestanějším týmem v počtu obdržených člutých karet je pak TJ Lokomotiva Petrovice. Tento mančaft, hrající krajský přebor Moravskoslezského kraje obdržel v součtu celkem 55 žlutých karet!

 

ČERVENÉ KARTY

Celkem 4074 hráčů v dospělých kategoriích za podzim obdrželo červenou kartu. Kdyby ale jenom jednu... Někteří si "červeného Petra" vytáhli i vícekrát za podzim a celkem bylo tedy rozdáno 4272 červených karet.

 

Absolutních vítězů mezi červenými hříčníky je hned šest. Šest hráčů za podzim se mohlo "pyšnit" třemi červenými kartami a je vůbec otázkou, kolik toho tito hráči na podzim vůbec stačili odehrát. Jsou jimi Patrik Novák, Vojtěch Valenta, Serhii Basha, Lukáš HaasVáclav Šebesta a Petr Koutný

 

Petr Koutný je zároveň i absolutním vítězem mezi trestanými hráči s červenými kartami, jelikož k nim přidal ještě 5 žlutých kartónků a s nadsázkou se dá říci, že si téměř nezahrál zápas, ve kterém by neobdržel kartu. Fakticky ale odehrál 10 utkání a v 8 z nich viděl kartu.

 

Nejtrestanějším týmy v počtu obdržených červených karet jsou TJ Sokol Lenešice (1.B třída, Ústecký kraj) a TJ Řepín (III. třída, okr. Mělník), které mají na své kontě 8 červených karet. Řepínu na vrchol pomohl se třemi červenými kartami Václav Šebesta. 

 

Pozn.: Kliknutím na jednotlivé hráče se dozvíte, v jakých utkáních karty obdrželi a další informace k hráčům. 

 

Pořadí všech hříšníků naleznete v galerii. Zde jsme zanesli všechny hráče, kteří obdrželi alespoň 8 žlutých karet a alespoň 2 červené karty. Mezi týmy se zde objevují mužstva, která v součtu obdržela alespoň 40 žlutých karet, nebo 5 červených.

 

ČTĚTE TAKÉ:

ŽEBŘÍČEK TOP 500 KANONÝRŮ PODZIMU ČESKÉ REPUBLIKY


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou