Už víme, s kým se střetne Repre v baráži o mistrovství světa

0

Od 17:00 je možné sledovat losování baráže o mistrovství světa, které se bude konat příští listopad a prosinec v Kataru. Náš web vše bedlivě sleduje a přináší vám aktuální informace o budoucích soupeřích naší reprezentace.

 

V osudí se nachází dvanáct týmů, šest nasazených, šest nenasazených. Deset z dvanácti celků postoupilo do baráže skrz druhé místo v kvalifikační skupině. Zbylé dva - Česko a Rakousko, postoupily díky vítězství ve svých skupinách Ligy národů.

Losují se tři čtyřčlenné skupiny, šest semifinálových dvojic. Z každé čtyřčlenné skupiny postoupí na MS pouze vítěz. Semifinále se hrají na půdě nasazených týmů, mezi kterými Česko není. Finálová lokace je také předmětem losování. 

Možnými soupeři družiny kouče Šilhavého jsou Itálie, Portugalsko, Rusko, Švédsko, Wales, Skotsko. 

 

 Již nyní je jasné, že se Česko utká v semifinále se Švédskem. Případné finále poté bude hrát s vítězem utkání Polsko - Rusko. V případě postupu přes Švédy budeme hrát finále s vítězem duelu Polska s Ruskem na jeho půdě. 

 

Švédům bude chybet jejich nejvědší hvězda, legendární "Ibra" Zlatan Ibrahimovič českým zadákům zatápět nebude z důvodu karetního trestu. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou