UFoL: ČTVRTFINÁLE

0

Po skupinových zápasech, po kterých bylo rozhodnuto o postupujících do play-off, přišly na řadu čtvrtfinálové bitvy univerzitních celků. Kdo se s kým střelt a kdo postoupil do semifinálových bojů? 

Jak dopadly jednotlivé skupiny se můžete podívat v galerii. Zde se také dozvíte, jako bylo rozlosování čtvrtfinálových soubojů a následný pavouk až do finále.

 

UPOL vs. UPCE | 8:0 

Po prvním celkem vyrovnaném poločase (1:0) se v druhém dějství roztrhla olomoucká přestřelka, kterou si snad ani pardubičtí nezasloužili. Olomoučtí byli tedy prvním postupujícím do semifinálových soubojů.

Fotografie z utkání můžete nalézt v galerii.

 

ČVUT vs. MUNI | 3:4

První tým skupiny Čechy Východ, který do tohoto utkání neobdržel jedinou branku, se musel sklonit před týmem z Moravy. Tým z Masarykovy Univerzity po těsném vítězství 3:4 doprovodil do semifinálových bojů svého soupeře ze skupiny.

 

 

UK vs. VŠTE | 2:0

Ani jihočeši nedokázali vsítit týmu z Univerzity Karlovy branku a po výsledku 2:0 se právě pražský tým podívá do semifinále, kde na něj čeká celek z města tvarůžků.

 

ZČU vs. ČZU | 6:5

V Plzni se hrálo doslova nahoru a dolu. Každý chvilku tahal pilku a nakonec to přineslo úspěch domácímu celku, který nad zemědělci uspěli o jedinou branku. V semifinále se střetnou s brněnskou Masaryčkou.

 

Prohlédněte si přiloženou galerii a pokud máte další zajímavé obrázky z utkáních, neváhejte nám je zaslat na info@fotbalunas.cz.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou