OP Blansko : Z titulu muže kola se raduje Marek Krátký

0

      Cena za nejlepšího hráče kola putuje do Šošůvky, neboť jí získal tahoun mužstva Marek Krátký. Hned za ním skončil Tomáš Hejč z Vysočan. Pomyslný bronz skončil opět v Šošůvce díky Jaroslavu Valachovi.

1. Marek Krátký, TJ Šošůvka - 31% hlasů

 Bez Marka Krátkého se nejde ani představit mužstvo ze Šošůvky. Pravidelně zásobuje brankáře soupeře svými góly. Nejinak tomu bylo i v  zápase s Letovicemi, kde vsítil obě branky svého týmu a rozhodl o vítězství.   

2.Tomáš Hejč, Sokol Vysočany - 22% hlasů

V zajímavém duelu remizovali borci z Vysočan s Rudicí. Právě o srovnání se postaral hlavičkující Tomáš Hejč a uchoval, tak naděje svého celku, v boji o titul v OP. 

3. Jaroslav Valach, TJ Šošůvka - 17% hlasů

Strážce svatyně udržel nulu v duelu s Letovicemi.  Na hřišti to neměl úplně jednoduché a na "letišti" v Letovicích se musel činit. I on hodně pomohl k vítězství borců ze Šošůvky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou